• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

11.10.2016

21:58

NATA POSLE DEBIJA U MJUZIKLU 'TAJNA CRNE RUKE': Ne pada mi na pamet da opet glumim!

Estrada

NATA POSLE DEBIJA U MJUZIKLU 'TAJNA CRNE RUKE': Ne pada mi na pamet da opet glumim!

Podeli vest

Pevačica Nataša Bekvalac, koja je u nedelju uveče zablistala u ulozi Drage Mašin u mjuziklu Ljubiše Ristića "Tajna Crne ruke", poručuje da joj ne pada na pamet da opet glumi

Teške pripreme za predstavu, razdvojenost od porodice, trema i kritike javnosti samo su neki od razloga zbog kojih pevačica ne bi volela da se opet upušta u sličnu avanturu.

(FOTO) PAROLA SNAĐI SE! Nataša Bekvalac napravila PUŠKICE jer nije naučila tekst!

- Ljubiša Ristić je rekao da ću postati glumica. Moram da kažem da se prevario, sad radim ovo i nikad više. Moji živci su isuviše tanki za ovakve stvari. Danima nisam spavala. Ogromna je razlika između scene kad pevam i pozorišta. Ovakvu tenziju nisam nikad osetila kad nastupam - kaže Nataša i priznaje da je posebnu tremu imala zbog ćerke Hane:

(VIDEO) NATA KAO KRALJICA: Draga Mašin i ja smo samo žene koje iskaču iz svih kalupa, teško je nositi taj krst!

Tenzija
Danima nisam spavala pred premijeru, ovakvu tremu nikad ranije nisam osetila
Nataša Bekvalac

- Kad su mi rekli da je Hana došla na premijeru, jer ja nisam bila za to, tenzija i trema su se uvećali. Ljuba i moje sestre su bili uz mene sve vreme. Kad je reč o mojoj ćerki, pošto kuću nisam videla mesec dana, pomogli su mi da bude zbrinuta, što je meni kao majci najvažnije.

Na pitanje šta misli zbog čega je niko od kolega sa estrade nije podržao u nedelju uveče u beogradskom Centru "Sava", odgovara:

- Ne mogu da se bavim time, to mi rasipa energiju. Čula sam razne komentare. Pominjali su se razlozi zbog kojih me je Ljubiša pozvao da glumim. Sigurno je da je to i marketinški potez i da razlozi nisu samo umetnički. Ipak, to je zajednički rizik, moj i rediteljev.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SECERANA

pre 7 godina

Degradacija glumacke struke.Jos sama priznaje da ne moze da upamti tekst.Sramota\n

Veverica

pre 7 godina

Hana dete zrelija od Nataše. Tužno.n

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija