• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star/Informer.rs

12.10.2016

14:41

POMIRILE SE SEKA I DRAGANA: Posle 6 godina spotovi Aleksićeve na DM televiziji!

Estrada

POMIRILE SE SEKA I DRAGANA: Posle 6 godina spotovi Aleksićeve na DM televiziji!

Podeli vest

Seka Aleksić i Dragana Mirković zakopale su ratne sekire i pitanje je trenutka kada će ponovo postati prijateljice

Podsetimo, njih dve su presekle svaki kontakt 2010. godine kada je Gaga čula da je Seka navodno ogovarala nju i njenog supruga Tonija kod nekih menadžera, posle čega su precrtale jedna drugu iako su bile baš bliske prijateljice, čak toliko da su zajedno zimovale u Švajcarskoj.

 - Ispala sam veoma naivna i to ne u odnosu na Seku Aleksić, već u odnosu na vas novinare koji ste mi preneli tu priču. Ono što je nakon svega najbitnije jeste da nas dve jedna o drugoj nikada nismo rekle ružnu reč. To je dokaz koliko ta osoba ne misli loše o meni - rekla je Dragana čime je koleginici indirektno pružila ruku pomirenja.

(FOTO) BOMBA! Seka Aleksić se razgolitila prvi put posle porođaja!

I Seka je čula da je Dragana sada hvali i drago joj je što je konačno shvatila da se ogrešila o nju.

 - Seka zbog sina ne stiže da prati sve što se piše u medijima, ali smo bile zajedno kada se povela tema o Dragani. Ona ni danas ne zna tačno šta se sve tu desilo, jer ona nikada nije rekla nijednu ružnu reč za nju i njenog muža Tonija. Drago joj je što je konačno shvatila šta je istina posle toliko vremena, ali je tada bila baš povređena. Uprkos svemu, o Dragani je uvek pričala lepo, ali u javnosti nije želela da je pominje. Zato je odbila čak i da je komentariše kada se pre dve godine u jednoj emisiji našla u ulozi modnog žirija - priča za "Star" izvor blizak Seki i dodaje:

Tačno je da je Seka preko svog advokata poslala dopis DM Sat televiziji da se njeni spotovi više ne emituju. Međutim, Dragana bi svakako zabranila njene spotove sve i da Seka nije poslala dopis, jer su mediji već pisali da je bilo takvih slučajeva sa nekim pevačima. Svetlana ih je samo preduhitrila tim dopisom i tako je pokazala da drži do sebe i svog dostojanstva. Sada više uopšte ne razmišlja o tome, samo joj je sin Jakov bitan, a sigurno se neće ni ljutiti, niti skakati od sreće ako počnu da emituju njene spotove”.

(FOTO) SEKA BLISTA! Pevačica izašla u prvu šetnju sa sinom Jakovom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Bulatović: Borko nastavlja da širi zlu antisrpsku propagandu!
Politika

Bulatović: Borko nastavlja da širi zlu antisrpsku propagandu!

U iščekivanju odluke Dragana Đilasa o tome da li će udostojiti svoje birače učešćem na beogradskim izborima koji će se održati 02. juna, ili će ipak preovladati njegova neodgovornost i nesposobnost, prvi među političkim licima koje Đilas plaća i izdržava, Borislav – Borko Stefanović, jutros se pojavio na Radio Televiziji Srbije.

18.04.2024

12:52

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija