• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

12.10.2016

21:54

(FOTO) SEKA SINU VEĆ SKUPLJA MILIONE! Pevačica Jakovu već otvorila štednu knjižicu!

Estrada

(FOTO) SEKA SINU VEĆ SKUPLJA MILIONE! Pevačica Jakovu već otvorila štednu knjižicu!

Podeli vest

Seka Aleksić i Veljko Piljikić odlučili su da Jakovu otvore račun na koji će mu uplatiti sav novac koji bude dobijao od njihovih prijatelja i rodbine

Seka Aleksić je otvorila štednu knjižicu za sina Jakova. Naslednik pevačice i Veljka Piljikića nema još ni mesec dana, a već ima svoj račun u banci.

Novopečena mama odlučila je da na vreme obezbedi dečaka, pa sav novac koji mališan dobije uplaćuje na njegovo ime.

(FOTO) SEKA BLISTA! Pevačica izašla u prvu šetnju sa sinom Jakovom!

 

 

 

- Čim se Jakov rodio, Seka i Veljko su otvorili devizni račun za dečaka. Prijatelji, kolege i rodbina koji obilaze mališana uglavnom mu poklanjaju novac. Kao odgovorni roditelji, odlučili su da mu te pare sačuvaju. Prvo su Seka i Veljko uplatili sumu novca na štednu knjižicu, a potom i sve ono što je Jakov dobio posle rođenja - kaže izvor blizak pevačici.

POMIRILE SE SEKA I DRAGANA: Posle 6 godina spotovi Aleksićeve na DM televiziji!

19
dana ima Jakov

Naš sagovornik dodaje da je paru veoma bitno da njihov prvenac ima svoj fond kojim bi jednog dana mogao da raspolaže.

- Oni su svesni da sve može da se promeni tokom noći, da oni sada imaju novca, ali da se ne zna šta život nosi. Zbog toga žele da Jakov već sad ima nešto na svoje ime. Sve što bude dobio za rođenje i naredne rođendane ići će na taj račun - tvrdi naš izvor.

 

 

Sve za prvenca

Jakov već uživa sve blagodeti toga što je sin Seke Aleksić. Pevačica je renovirala celo jedno krilo vile za njega, a kupila mu je i gomilu stvari i igračaka. Pored toga, Sekine kolege i fanovi već su joj ispunili kuću poklonima.

On otkriva da je plan da se, ukoliko bude potrebno, taj novac iskoristi za dečakovo školovanje.

- Jakov će verovatno ići u privatnu školu, a one nisu nimalo jeftine. Oni će, ukoliko zatreba, deo novca iskoristiti za njegovo školovanje. Ako bude išao na fakultet, moći će da bira koji poželi. Naravno, ako im taj novac ne zatreba, ostaje da Jakov, kad poraste, uradi s njim šta želi - priča sagovornik našeg lista i dodaje da oni vrlo ozbiljno razmišljaju o sinovljevoj budućnosti:


(FOTO) BOMBA! Seka Aleksić se razgolitila prvi put posle porođaja!

- Tu bebu su dugo čekali i donela im je veliku radost. Mada uživaju u svakom trenutku sa njim, oni već planiraju gde bi mogao da ide u vrtić, raspituju se u vezi sa najboljim školama, razmišljaju kojim bi sportom mogao da se bavi.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Irena

pre 7 godina

Ovo za fakultet je biser! Ne bira se fakultet tek tako sa parama! Mora da se zagreje stolica I da se plati! Bar za Harvard I slicno!

Karić

pre 7 godina

Završiće fakultet kao mama i tata.n

Miroslav

pre 7 godina

Gotovo nije ni prohodo a vec Tesla majko Srbijo.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija