• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

12.10.2016

23:54

SLUPALA SE DARA BUBAMARA: Pevačica sletela s puta, onesvestila se od siline udarca!

Estrada

SLUPALA SE DARA BUBAMARA: Pevačica sletela s puta, onesvestila se od siline udarca!

Podeli vest

Dara Bubamara doživela je saobraćajku u noći između utorka i srede. Nesreća se dogodila posle emisije "Amidži šou", u kojoj je Dara gostovala sa Đanijem

Rekla mi je da najradije ne bi išla u Novi Sad jer pada kiša, ali da mora zbog sina. Mene je odvezla do zgrade, a posle je otišla po druga kola kojima se vratila u Novi Sad.

Juče sam je zvao ceo dan, nije mi se javljala, što me začudilo, a tek kasno popodne mi je pustila poruku: "Znaš li šta mi se sinoć desilo? Imala sam udes!I mali potres mozga zaradila" - kaže Darin prijatelj.

Dara je srećom prošla samo sa blažim potresom mozga.

- Malo brže sam vozila u želji da što pre stignem kući, odvrnula sam muziku, put je bio klizav i sletela sam! Ničega se više ne sećam jer sam se onesvestila i ne znam koliko sam bila tako onesvešćena.

Glava me je užasno bolela. Pozvala sam prijateljicu, a ona svoje prijatelje s jedne privatne klinike, koji su došli i odvezli me. Danas sam već bolje.

Auto nije mnogo oštećen. Želim samo da mislim pozitivno. Ne bih više pričala o tome jer tu noć što pre želim da zaboravim - rekla je pevačica.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
tomas9d

pre 7 godina

najstrašnije, sleteti s puta I onesvestiti se od straha. HVALA BOGU DOBRO JE.

ziva

pre 7 godina

nisi ti bubamaro za porsche kupi tebi fiat 500l

dedica

pre 7 godina

uzeti joj kriv na ispitivanje kolicine alkohola jer je svojom voznjom ugrozila i sve ostale ucesnike. Posebno da se utvrdi kojom brzinom je auto sleteo i da se u slucaju da je velika, podnese krivicna prijava.

rajko

pre 7 godina

Rado,ne brini,potres mozga nisi sigurno zaradila.

BOKI

pre 7 godina

Žso mi je samo što nije povezla i Djanija sa sobom, i što i nije bilo drveta u blizini.

Pedja

pre 7 godina

Postujem Daru i volim da je i gledam i slusam ali...  Mrak,  kisa,  klizavo...  Vozila sam malo brze i odvrnula muziku...  Daro ovo ti je samo opomena...  Ne brze od zivota...  Jer neko moze i nevin da strada... \n

dexxx

pre 7 godina

ova Dara je na nekim teskim drogama...isprica sve\n...a u daljem tekstu ne zeli da prica o tome...mislim da je teski promasaj za Pinkove Zvezde...zato je gledanos i manja..Mitrovic nije trebao otpad iz Granda da dovodi u ziri...oni nazor hoce da budu gledani...a nas narod mrzi dvolicne ljude kao sto je i Zorica Jul.\n

Saša

pre 7 godina

Rado! Ne brze od zivota... Upamti to!... Postujem tvoje SAOBRACAJNE sposobnosti za volanom... GAS!... Pusti , zamolio bih te... Bogu, hvala da si Ok... PAMET, U GLAVU RADOJKA!... Na, stranu, SVE!... \n

Drago

pre 7 godina

Baš mi je žao evo rasplako se od žalosti. Kako vozi nije ni čudo barem po onome što su pokazivali na TV-ju ne poštuje ograničenja ne poštuje saobraćajne propise vozi bahato ko da je sama na cesti. Možda će sada doći pameti ali sumljam. Važno je da nije nikoga udarila i da je samo ona slupala svoj auto.

VLadimir Grobar

pre 7 godina

Niste smjeli ovako naglo da napisete ovu vijest o Dari Bababmari...... Slupala je ona kartone i kartone jaja :):):)

dragan

pre 7 godina

Pazi kao imala potres mozga. Za nju je to nemoguce jer nema mozak tjs mozda i ima ali se ponasa kao da ga nema.

novosadjanin

pre 7 godina

Posle ovako strasne vesti , ja necu moci da spavam , zivot mi je upropastila ova ruzna vest , zasto objavjute tako crne vesti koje psihicki uticu na mentalno stanje gradjana Srbije , Daro , ne daj se , cela Srbija a i sire je uz tebe :-(

nenad

pre 7 godina

ja mislim da je ona i pre udesa imala malo jaci potres mozga a da se sada vadi na .\n

neko

pre 7 godina

Doziveo sam saob.nesrecu, znam kako je to. Bio sam mali, ali se secam da je bilo strasno. Ali niko nije znao za to, jer sam nepoznata osoba, nepoznata za javnost. Pitam se, da li je ova gospodja ili gospodjica toliko vredna i toliko joj treba paznje, da tako nesto se objavi ovde!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija