• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo!

13.10.2016

10:37

KEBA SA SNAJKOM SPREMA ZIMNICU! Severina ljušti paprike i sprema AJVAR!

Estrada

KEBA SA SNAJKOM SPREMA ZIMNICU! Severina ljušti paprike i sprema AJVAR!

Podeli vest

Folk pevač Dragan Kojić Keba otkriva da je Severina postala prava srpska snajka, te da je bila glavni kuvar dok se u njihovom porodičnom domu spremala zimnica

Pevač ponosno priča kako je Sevka sa njim i njegovom suprugom Oljom ljuštila paprike i pravila ajvar.

 - Svi to radimo, porodično, to je najlepša stvar - da udruženim snagama spremamo zimnicu -  kaže nam Olja, Kebina supruga i svekrva hrvatske pevačice.

Kako bi još više pohvalio snajku, Dragan se uključuje u priču.

 - Zašto ne bi ljuštila paprike?! Šta u tome ima loše?! Svi vole zimnicu, i vi, i ja, i ona -  objašnjava Keba da nema protekcije kada je kulinarstvo u pitanju, te da svako ko voli da jede mora i da sprema.

JEDVA ČEKA DA POSTANE DEDA KEBA! Dragan Kojić otvoreno o sinu i snajki!

(FOTO) KEBA: Severina mi je rekla da ličim na italijanskog bagataša!

Očigledno da je Seve na vreme shvatila svekrova pravila, pa se prihvatila varjače.

Međutim, pevač priznaje da on izbegava ljuštenje povrća, pa taj deo pripreme zimnice prepušta drugima.- Naravno, paprika je uvek tu, pečena ili ljuta, nije bitno. Ne čistim ja, ali volim sve da probam - smeje se Dragan, dok ga Olja gleda sumnjičavo i otkriva:

 - Odmah da vam kažem, ništa on ne radi - priznaje supruga, što Kebu ljuti.

Dragan priznaje da voli kada su svi na okupu. Iako Severina često putuje zbog nastupa, dok joj Igor pravi društvo, Keba se raduje svakom njihovom povratku kući.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija