• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

13.10.2016

11:02

SEKSI MILICA U KOMBINACIJI SA ALENOM Pavlovićeva i pevač Bijelog dugmeta snimili duet!

Estrada

SEKSI MILICA U KOMBINACIJI SA ALENOM Pavlovićeva i pevač Bijelog dugmeta snimili duet!

Podeli vest

Mlada pevačica Milica Pavlović vredno radi na novim pesmama, a jedna od njih biće i duet

Iako su mnogi očekivali da će Milica za duet odabrati nekog kolegu iz svoje branše, ona je snimila pesmu ni manje ni više nego sa pevačem kultnog sastava "Bijelo dugme" Alenom Islamovićem!

DA LI STE SPREMNI... "Dugmići" 19. novembra u Areni!

Kako je pevač izjavio, pesma je već gotova, a ovaj dvojac bio je vredan, pa je i ekranizacija iste završena.

- Milica i ja smo u ponedeljak snimili pesmu, a već juče smo u Novom Sadu uradili spot. Pesma je prekrasna, uradio ju Rale, koji je radio i "Lopova". Mislio sam da nam se glasovi neće uklopiti, ali to je na kraju ispalo fenomenalno. Verujem da će ta pesma biti jedan od najvećih hitova - istakao je Islamović, koji je zadovoljan saradnjom sa mladom zvezdom.

(FOTO) MILICA PAVLOVIĆ U VRELOJ AKCIJI SA DEVOJKOM! Pevačica se mazila sa Viktorijinim anđelom!

Inače, grupa "Bijelo dugme" ponovo će nastupiti u srpskoj prestonici posle čak jedanaest godina, koliko je prošlo od velikog koncerta na Hipodromu. Članovi kultne grupe sviraće Beograđanima 19. novembra u “Kombank areni”, kada će izvesti neke od svojih najvećih hitova.

Da li će članovi benda pozvati i Milicu da im se pridruži na bini i otpeva novu pesmu koju je snimila sa Alenom, ostaje da vidimo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija