• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje/Dejan Katalina

15.10.2016

18:36

KATARINA ŽIVKOVIĆ OTVORILA DUŠU: O svemu me pitaj samo nemoj o Banetu!

Estrada

KATARINA ŽIVKOVIĆ OTVORILA DUŠU: O svemu me pitaj samo nemoj o Banetu!

Podeli vest

Boli novinare uvo za moje pesme i spotove, nego daj ti o ljubavi. Volela bih da ta priča već jednom stane, jer je počela da me zamara. To je čovek koji više nije deo mog života, kaže pevačica

Folk pevačica Katarina Živković uvek je zanimljiv sagovornik. Posebno je interesantno to što ona po pravilu demantuje gotovo sve što se o njoj piše i govori, a sve to radi na tako neposredan i simpatičan način da je nemoguće ne poverovati joj. Ipak, za naš dodatak ona je odlučila da otkrije stvari o sebi koje je na početku razgovora želela da prećuti.

Imaš nove pesme, kad će album?

- Uradila sam dosta novih pesama koje čekaju svoje vreme. Za sada sam objavila dve, "Radi me bol" i "Džoker", za koje sam uradila i spotove. Mogu da se pohvalim da obe pesme imaju preko milion pregleda na Jutjubu. Ti pregledi mi nisu nešto merodavni, jer svi znamo da se oni kupuju, ali mi je ipak neka satisfakcija kad znam da su se pesme ljudima dopale i da ih rado slušaju. Još je lepše što su počeli da mi traže da ih izvodim na nastupima.

ŠOK! Ustvari je Veljko šutnuo Kseniju! Evo zbog koga...

Obradila si Cecinu pesmu "Autogram", pa se razvila diskusija da li si je dobro izvela ili ne.

- Nisam ja ništa obradila, ja sam otpevala tu pesmu u emisiji kod Lee Kiš. To je isto kao da me je neko snimio kako pevam tu pesmu na svom nastupu. Nije to nikakva obrada. Što se diskusije tiče, nisam je pratila, ali mi je neko preneo. Mislim, to nije moja pesma, ne mogu ja da je otpevam kao Ceca. Ne razumem zašto bi se neko protivio...

Video sam da si u nekom intervjuu komentarisala Staniju i njeno pevanje...

- Je l' to treće pitanje? I odma' smo došli do Stanije? (smeh)

Ne smatram sebe devojkom sklonoj skandalima, ja sam normalna i pomalo dosadnjikava

Polako, doći ćemo mi i do...

- Soraje (smeh).

Ma i do Soraje ako treba. Nego hajde prvo o Staniji, hoće li vama pevačima oteti 'leba?

- Po meni, ne treba je hejtovati. Lepo je kad neko nešto želi da radi. Ako je to dobro, biće prihvaćeno od ljudi, ako nije - neće. Što se konkretno Stanije tiče, devojka je snimila pesmu i to je super, podržavam je. Estradno nebo je ogromno i na njemu ima mesta za sve nas. Ne plašim se konkurencije jer već imam, iako sam još mlada, svoju publiku, za koju mislim da će se uvećavati. Verujem u ono što radim i verujem da je to dobro.

(FOTO) SAD IMA ČIME DA SE POHVALI! Britanci pisali o našoj modnoj blogerki!

Dobro, i ti si se okušala u njenom žanru - rijalitiju, i pobedila. Možda i ona pobedi u tvom?

- Ne bih ja to tako rekla. Ja sam prihvatila da uđem u rijaliti jer sam bila bez posla, želela sam da postanem popularnija i da zarađujem mnogo više para. Nisam ko ovi što ulaze u rijaliti jer su, kao, egzibicionisti.

 

 

A photo posted by Katarina Zivkovic (@katarina2789) on Oct 15, 2016 at 2:46am PDT

 

Bila si u vezi s fudbalerom Borkom Veselinovićem. Ta veza se završila relativno brzo, iako je bilo priča da ste u velikoj ljubavi, da si trudna i da spremate venčanje?

- Vidi, ja ti neću otkriti toplu vodu... Ja sam mlada i imam apsolutno pravo da radim šta god hoću. Moj problem je što ne demantujem tekstove. I ne samo to, nego ih i ne čitam. Dok smo se mi lepo zabavljali, novine su uveliko pisale i o svadbi i detetu i tako dalje.

Linija čuva mene, a ne ja nju

Kako održavaš liniju, da li vežbaš?
- Pa gledaj, u poslednje vreme sam malo stala. Išla sam u teretanu i trčala. Ranije, kad se vratim sa nastupa, mrtva umorna odem na trening, pa mi padne imunitet. Razbolim se, pa sam po mesec dana u krevetu. Sad imam dosta nastupa i neću da rizikujem. Kad budem imala vremena, posvetiću se treninzima. Što se ishrane tiče, ne vodim mnogo računa o tome. Samo ne jedem previše slatkiša i ne jedem hleb. Pre se može reći da linija čuva mene, a ne ja nju.

Ali i ti si pričala o toj vezi.

- Jesam, zato što imam odličnu saradnju s novinarima, pa kad me pitaju, želim da im odgovorim. Mislim samo da su oni sebi dali previše slobode i pisali o nekim stvarima koje ne postoje. Ne želim više da se nerviram zbog toga i ispravljam krive Drine. Ja sam ljudima zanimljiva, novine žele da me stave na naslovnu stranu jer se onda, kao, bolje prodaju, mada stvarno ne znam zašto, jer ne smatram sebe devojkom sklonoj skandalima, niti devojkom kojoj treba tolika pažnja, smatram da sam normalna i pomalo dosadnjikava.

Posle sam čitao kako si izjavila da si razočarana u svoj ljubavni život...

- Nikad to nisam rekla!

Rekla si kako nemaš sreće u ljubavi...

- Ne, nisam, mogu to da ti potpišem! Ti ne možeš da veruješ koliki sam ja optimista! To nikako ne može biti moja izjava. To mora da je izvučeno iz konteksta. Skoro je jedna novinarka izmislila u jednim novinama ceo intervju sa mnom. Planirala sam da je tužim, ali nemam za to ni vremena ni živaca.

Takođe sam čitao da si izjavila da ti je žao što nisi imala dete sa svojim bivšim dečkom Banetom Jankovićem?

- Ni to nikad nisam izjavila! Nemoj molim te o njemu. 'Ajde, ovo sam ti prokomentarisala jer je aktuelno, ali o Banetu ne želim da pričam.

 

 

A video posted by Katarina Zivkovic (@katarina2789) on Oct 11, 2016 at 5:22am PDT

 

Dobro, ali to je bila velika priča, je l' moguće da su sve izmislili, i to da bi mu pevala na svadbi?

- Dobro, to sam izjavila u šali, ali ne znam što bih to sad ponavljala. Pitali su me u fazonu je l' te zvao, ja rekla da nije, a da me je zvao verovatno ne bih odbila poziv. To je jedini odgovor koji sam dala.

Pravog muškarca ne mogu da izludim, a onaj kojeg sam izludela nije ni trebalo da bude pored mene

Ništa o detetu nisi pričala?

- Ne.

Čudno, čudno...

- Joj, tebi čudno, 'ajde, nemoj da se foliraš!

Pa jeste čudno da svi to prenesu...

- Znaš kako to ide. Jedan objavi, posle to svi živi prenesu. Boli njih uvo za moje pesme i spotove, nego daj ti o Banetu (smeh). Volela bih da ta priča već jednom stane, jer je počela da me zamara. To je čovek koji više nije deo mog života. On je deo moje prošlosti, a prošlost je tamo gde i treba da bude.

MILAN STANKOVIĆ PRIZNAO DA PATI U SAMOĆI: Nesrećan sam, jer nemam devojku!

Dobro, da završimo tvoju ljubavnu priču. Ko ti je sad u životu?

- U ljubavnom životu?

Bitno je ne upoređivati se sa drugim ljudima. Kad god se uporediš s nekim, imaš nerealnu sliku o sebi

Da, kakav ti je status na Fejsbuku?

- Hajde da to sačuvam za sebe.

Sad će opet početi da spekulišu - ima nekog, al' neće da kaže.

- Pa dobro, to sam možda i namerno uradila.

 

 

A photo posted by Katarina Zivkovic (@katarina2789) on Sep 23, 2016 at 4:22am PDT

 

Pošto smo na kraju intervjua i pošto si negirala skoro sve što sam te pitao, reci mi sad nešto ekskluzivno.

- Šta bih mogla da ti kažem...

Daj svoju definiciju srećnog života.

- Ja nikad nisam bila srećna-srećna. Ja sam samo realna i gledam svoja posla... Da! Znaš šta je bitno? Bitno je ne upoređivati se sa drugim ljudima. Kad god se uporediš s nekim, imaš nerealnu sliku o sebi.

Da li ti se čini da si previše realna, sanjaš li ti nekad?

- Ne! Znaš zašto? Zato što sam sve svoje snove već ostvarila.

VESNA ZMIJANAC OGORČENA NA MEDIJE: Prekinite da pišete laži o Nikolijinom porođaju!

Mora da je tvojim muškarcima jako teško s tobom kad si tako realna.

- To moraš njih da pitaš. Kod mene je sve crnobelo. Ja nisam kao sve druge žene.

Sigurno ih izluđuješ.

- Pravog muškarca ne mogu da izludim, a onaj kojeg sam izludela nije ni trebalo da bude pored mene.

Kako izgleda taj pravi muškarac?

- Ne znam, javiću ti kad se bude pojavio.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kiza

pre 7 godina

O svemu me pitaj samo nemoj o njemu. Pati za njim ali nece da prizna. Voli ga jos ali odbija i pomisao na to. Zeli da izbrise sve o njemu ali ne moze se izbrisati. Tako se ponasala i na farmi. ONA NE ZNA STA HOCE U LJUBAVI. Ljubav je i davanje a ne samo uzimanje.

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20