• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stars/informer.rs

16.10.2016

08:09

GOCA TRŽAN SPASILA BRAK: Uvek bih oprostila, zato što smo živi ljudi!

Estrada

GOCA TRŽAN SPASILA BRAK: Uvek bih oprostila, zato što smo živi ljudi!

Podeli vest

Goca Tržan rešila je da mužu Raši Novakoviću oprosti prevaru! Nakon što je bubnjar uhvaćen s anonimnom devojkom, njihov brak je bio ugrožen, ali je pevačica odlučila da se ne razvede

- Uvek bih oprostila, zato što smo živi ljudi. Verujem da nas iskušenja zapravo jačaju i, ako im neko podlegne, imam razumevanja, ali ne moram baš da zaboravim - rekla je pevačica koja je juče objavila singl „Lažna krila“.

RAŠINA ŠVALERKA LJUTA NA TRŽANKU: Goco, nisam ja fufa, već foto model, a i bolja sam od tebe u seksu!

Spot je već na jutjub kanalu, a Goca očekuje da će pesma postati hit.

RAŠA BI DA SPASE BRAK: Pokajnički kukao pred Gocinim vratima!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
miiki

pre 7 godina

A sta je drugo mogla,oprostice opet normalno,zamislite da ga ostavi pa i on da pocne da krade konzerve po supermarketima...ovog ce da vaspita kako valja

duda

pre 7 godina

ma naravno !! covek uvek od sebe mora poci. zar ne .!

Slađa

pre 7 godina

Meni bi srce puklo, ali ne bih oprostila. Ja ne varam i očekujem apsolutnu vernost. Nisam za otvorene veze, ali svako ima pravo da idem svojim putem. Mozda je ovako pametnije....Svakako je vrlo ružno što je sve tako javno, to bi trebalo da bude samo Gocina stvar sada.

ljubica

pre 7 godina

Meni je delovala da ima više ponosa i karaktera

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija