• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

16.10.2016

22:36

SANJA MARINKOVIĆ OPLELA PO SRPSKOJ ESTRADI: Sramota je što pevači nisu podržali Natašu!

Estrada

SANJA MARINKOVIĆ OPLELA PO SRPSKOJ ESTRADI: Sramota je što pevači nisu podržali Natašu!

Podeli vest

Sanja Marinković isprozivala kolege Nataše Bekvalac što nisu došle na premijeru predstave "Tajna Crne ruke" Ljubiše Ristića

Sanja Marinković smatra da je velika sramota to što je cela srpska estrada iskulirala premijeru predstave "Tajna Crne ruke", u kojoj je Nataša Bekvalac debitovala kao glumica.

Pinkova voditeljka ocenjuje da se Nata sjajno snašla u ulozi ubijene kraljice Drage Mašin i da je grehota što u nedelju uveče u beogradski Centar "Sava" nije kročio niko iz sveta muzike.

(VIDEO) NATA KAO KRALJICA: Draga Mašin i ja smo samo žene koje iskaču iz svih kalupa, teško je nositi taj krst!

Bila je maestralna

Njima je stalo
Uz Natu bili samo njena porodica, Maja Sabljić, Duda Ivković i ja
Sanja Marinković

- Prva sam primetila da se od Natašinih kolega niko nije pojavio. Velika je sramota što niko od njih nije došao da joj ukaže poštovanje. Da li je zakazala organizacija, stvarno ne znam. Bez obzira na sve, ako imaš želju da gledaš neku predstavu, ti uvek možeš da kupiš kartu ili da pitaš da ti ustupe ulaznicu. Nemaš izgovor da se ne pojaviš - priča voditeljka emisije "Magazin In" i dodaje:

- Te večeri smo uz Natašu bili samo njena porodica, Maja Sabljić, Duda Ivković i ja.

Darko Cvetanović

Sanja ima samo reči hvale za Natašinu glumu u komadu Ljubiše Ristića.

(FOTO) POSLE PREMIJERE, PRAVAC KAFANA! Nataša Bekvalac proslavila glumački debi

Nataša: To je bilo moje veče

Darko Cvetanović

Nataša Bekvalac tvrdi da ne haje mnogo što je niko od kolega nije podržao.
- Nisam razmišljala o tome ko će doći na premijeru, ko bi trebalo da se pojavi, a ko ne. Fokusirala sam se na ono što je te večeri bio moj posao. Pod velikim pritiskom sam radila sve vreme predstavu, ali čini mi se da je to veče bilo samo moje - zadovoljna je Bekvalčeva.

- Ko je gledao predstavu, mogao je da vidi da je Nataša pre svega imala pevački, pa onda glumački zadatak. Kad neko vlada scenom, verujte mi da je nebitno da li je pevač ili glumac. Nataša je to maestralno uradila. Posebno mi je bilo drago što su mnoge žene i gospoda šaputali da ih je pozitivno iznenadila. Ona je zvezda i zračila je na sceni fantastično - smatra Marinkovićeva.

Napuštali salu

Voditeljka otkriva da je u sali bilo i onih kojima se komad nije dopao, pa su odlazili usred predstave.

- Govorili su da je za njih to predugačko, preavangardno. Dosta njih je napustilo salu. Ustajali su na pola predstave. Ja sam se dobro informisala i znala sam šta mogu da očekujem, pa sam zato i otišla. Meni je predstava bila veličanstvena. Komentariše se i to što je bilo puno tehničkih problema, ali to je sve deo posla. Moglo je da traje malo kraće, ali Ljubišin manir je da se nikad ne zna kad je kraj njegovim predstavama - ističe Sanja.

 

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ćela

pre 7 godina

Baš su našli "stručnjaka" za sve , koji će komentarisati dešavanja oko i sa predstave . Bolje ti Sanja i dalje dovodi u svoju emisiju , "velike" umetnike poput Maje Volk , Đoše , Nade Topčagić , Suzane Mančić, Ere Ojdanića , Jelene Golubović , Čupe ...... , nemoj da se "spuštaš" na ovaj nivo . Tebe svi znaju kao "vrhunskog" voditelja i poznavaoca dešavanja na estradi , nije to tvoj nivo !!!!

Srbin

pre 7 godina

Ti, i Natasa Bekvalac i jeste na istom nivou !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija