• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

17.10.2016

18:31

(FOTO) POGAN JEZIK: Jelena Karleuša opet potkačila FAMILIJU RAŽNATOVIĆ!

Estrada

(FOTO) POGAN JEZIK: Jelena Karleuša opet potkačila FAMILIJU RAŽNATOVIĆ!

Podeli vest

Pevačica Jelena Karleuša opet je tvitovala "na račun" Svetlane, Anastasije i Veljka Ražnatovića, malo je reći grubo...

Jelena, koja je sa Cecom na ratnoj nozi već godinama, tvitovala je ne birajući reči, a prokomentarisala je činjenicu da se deci folk dive pridaje značaj u medijima.

(FOTO) IAKO JE BILA ODBOJNA I AGRESIVNA, uspeo je! Karleuša otkrila kako ju je Duško osvojio!

(FOTO) CECA OTVORENO O DRAGANI MIRKOVIĆ: Prijateljice nismo, ni muzički nemamo ništa zajedničko!

I od koga je, mnogo je! 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Seka

pre 7 godina

Bogami vecina ljudi dobije dijareju kada cuje Karleusu. Nevaspitana i odvratna osoba i jedva cekam da i njena deca malo porastu i da se i o njima povne pisati, pa da i njih po....mo kao sto ona to safda radi. Prostakusa neobrazovana.

Goran

pre 7 godina

Eto je opet fotošopirana baba da se malo izreklamira preko Cece i tako dvadeset godina. Nju boli što je Teo koji je isto godište sa njenim mužem našao curu od osamnaest a njen muž ima nju od trideset osam, ha

jelka

pre 7 godina

a sta mislite ako je jos ucestvovala u ubistvu njihovog oca kako tvrde neki ne bilo koji pa jos i se.e

ana

pre 7 godina

nama se se.e od tebe a decu necemo da spominjemo.a imalo bi se.

Vule

pre 7 godina

U potpunosti je u pravu ,dileri droge i djabalebarose su glavni uzor banana srbije

DS

pre 7 godina

Kaze Mujo,zena mi nije bas pismena ali je zato dobro usmena. Te i ova Karleusa,pusti jadna ljubomoru,pisace se i o tvojim kcerkama kad porastu i kad se za njima uhvati red kao sada za Cecinom djecom.I nece se pisati kakve su ucenice,to nikoga ne zanima nego s kim su se balavile u kaficu do rane zore..

dule

pre 7 godina

Ne ali od tebe Jelena i to neznas koliko! Ocigledno ti Ceca nabija komplekse inace ne bi svakom priliko provocirala nju i njenu porodicu!

Bottoff

pre 7 godina

Krmeljusu ne podnosim...ali u pravu je. Stvarno smorise vise sa debilkom i njegovom sestricom ...\n

Siki

pre 7 godina

I od tebe i od njih mi se povraca a tek koliko me se s . . e i j . . e da znas.\nA i od starleta,sponzoruss i td.\nTakidje od tatine decice.\nMa od svih utripovanih likusa i likova!!!\n

Saša

pre 7 godina

Toaletira nam se od svih VAS ZAJEDNO...ne prođe ni dan a da ne osvanete na naslovnim stranama tabloida REKLA OVO ILI ONO!!! Imate li išta pametno da kažete, da date primer nekome za nešto.... strašno šta smo kao narod doživeli da nam Karleuša drži predavanje o moralu,strašno...

Dusanka

pre 7 godina

Cekaj polako videcemo mi tvoju decu kakve ce biti. Ne sudi da ti ne bi bilo sudjeno. Nediraj niciju decu i otarasi se zlih misli. Ako kazes da si diva zasto stalno grabis popularnost preko tudje grbace??? \n

Tamara

pre 5 godina

Za nekoga ko se predstavlja olicenjem kulture i morala ovo je bezobrazluk. Meni se s..e prvo od imena tvoje dece , pa od njihovog rodjenja u isti datum. Koliko moras biti poremecen za tako nesto. A verovatno je umislila da ce biti zvezda u Grckoj ,pa shodno tome i imena dece. Dzaba kad su na tebe i tvoju stesanu majku.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija