• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

18.10.2016

09:51

(FOTO) Veljka cepali, Seka kod kuće čuvala Jakova

Estrada

(FOTO) Veljka cepali, Seka kod kuće čuvala Jakova

Podeli vest

Suprug Seke Aleksić Veljko Piljikić proslavio je sinoć rođenje sina Jakova u Vili "Jelena", dok je pevačica ostala kod kuće sa bebom.

Veselju na kojem je bilo stotinak njihovih prijatelja prisustvovale su i brojne kolege novopečene mame. Među prvima je pristigla Zlata Petrović sa dečkom Željkom Rstićem.

Seki prijatelji slali slike i snimke da tako isprati žurku posvećenu rođenju njenog deteta

- Zaplakala sam kada sam čula da se moja Seka porodila. Znam koliko su to želeli. Što više dece da imaju, to im želimo.

I Slađa Alegro je bila presrećna zbog rođenja Jakova.

- Verujem da je to nešto najlepše što jednoj ženi može da se desi. Nadam se da će ovaj gore i mene pogledati jednog dana i pomoći mi da i ja postanem mama - priznala je Slađa.

Veselju povodom prinove prisustvovali su i Bojan Leksington, Đani sa suprugom Slađom, Goran iz "OK benda", Saša Matić sa suprugom i mnogi drugi.

U jednom trenutku pred okupljenim predstavnicima medija pojavio se i tata Veljko u iscepanoj majici. Pozirao je za slikanje, ali se odmah vratio u salu, ne želeći ništa da komentariše. Seki su celo veče prijatelji slali slike i snimke kako bi na taj način ispratila žurku posvećenu rođenju svog deteta.


 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mirjana

pre 7 godina

Ala se dodvoravaju Srbi pa to nije normalno.Sta je to ona uradila vazno u Srpskoj estradi.Samo je trebao Serif Konjevic da prisustvuje Semsa Suljakovic I ostala estrada na celu sa harisom djinovicem i sva Sarajevska bulumenta ali pod uslovima da se u pravoslavnim hriscanima opozovu.Pa ljudi dali ima jos neko da se u tom datumu porodio..Koga bre Srbi slave I proslavljaju.Postacemo muslimanska zemlja. Cije ime nosi SEKA ili Senada.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija