• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

19.10.2016

14:07

ANA BEKUTA NAPUNILA CENTAR "SAVA"! Cela estrada joj došla na koncert!

Estrada

ANA BEKUTA NAPUNILA CENTAR "SAVA"! Cela estrada joj došla na koncert!

Podeli vest

Ana Bekuta je sinoć napunila beogradski Centar "Sava", ali i okupila na jednom mestu gotovo celu estradu! Pevačica je svojom pesmom oduševila publiku, a u tome joj je svesrdno pomogao orkestar Aleksandra Sofronijevića

Kao i na svakom Aninom nastupu, počasno mesto u publici pripalo je njenom dugogodišnjem partneru Milutinu Mrkonjiću. Njemu je i posvetila pesmu "Hvala ljubavi", kojom je počela koncert.

BEKUTA UŽIVA U ROMANSI SA POLITIČAREM: Pravo je muško, ume da drekne i da bude nežan!

- Nemam tremu jer je ovde moj Milutin i čuva mi stražu. Uvek je uz mene i hvala mu. Ova pesma je za njega - rekla je pevačica i pobrala ovacije publike.

Prava euforija u sali nastala je kada je zvezda zapevala svoje hitove: "Ja nisam rođena da živim sama", "Imam jedan život", "Zlatiborske zore", "Kralj ponoći", "Brojanica"...

Žarko Radovančev

U muzici je uživao i veliki broj Aninih kolega, koje su praktično činile najveći deo publike. Među prvima na koncert je stigla njena kuma Mira Škorić, a zatim i Dragan Kojić Keba, Jovana Tipšin, Buba Miranović... Tu su bile i Anine kolege iz žirija "Zvezda Granda" - Aca Lukas, Jelena Karleuša i Marija Šerifović, kao i Saša Popović sa ženom Suzanom. Dok je Mariji društvo pravila majka Verica, Merima Njegomir se odlično provodila sa ćerkom Milicom.

Žarko Radovančev

Na koncertu su viđene i Mrkina koleginica iz stranke, ministarka Slavica Đukić Dejanović, kao i manekenka Danijela Amidžić. Ona je u Centar "Sava" došla sama jer je njen suprug Ognjen snimao emisiju.

(HIT VIDEO) MRKA I ANA ZAPEVALI U TOALETU! Potpuni urnebes!

Posle fantastičnog koncerta, Aca Lukas nam je priznao da obožava sve Bekutine numere.

- Volim sve Anine pesme, ne bih mogao da izdvojim samo jednu - rekao je Lukas.
Pošto je sinoć sala Sava centra bila mala da primi sve Anine obožavaoce, ona će održati još jedan koncert 26. oktobra, na istom mestu.

Žarko Radovančev

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vitez

pre 7 godina

Ha, ha, vidi Dejanovićke, došla po službenom zadatku.

Vera

pre 7 godina

Od kada je upoznala deda Mrku svake godine pravi koncert, prije dede nije, deda ima para naših koliko hoce

mr burns from simpsons

pre 7 godina

i jos da pogodite ko je inace otkupio sve neprodate karte/a bilo ih je dosta / i delio za dzabaka , uostalom on to vec radi godinama tako da je vec uhodan...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija