• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.10.2016

15:25

(VIDEO) JK PORUČILA MUŽU: Volim da mi ližeš ribicu!

Estrada

(VIDEO) JK PORUČILA MUŽU: Volim da mi ližeš ribicu!

Podeli vest

Mnogobrojni mediji u Bosni i Hercegovini objavili su ekskluzivno "kućni video" Jelene Karleuše u kojem se čuje i vidi kako pevačica poručuje mužu Dušku Tošiću šta voli u seksu... a evo šta je popularna JK izjavila tim povodom

- ~MOJ ŠATRO KUĆNI VIDEO~
Povodom mnogobrojnih medija u BiH koji objavljuju kao udarnu vest moj "kućni video", imam da kažem sledeće:


Reč je o videu starom 10 godina, koji nije kućni već snimljen u kafiću. Snima me moj tadašnji dečko, a sadašnji suprug Duško. U videu kažem da volim da mi liže ribicu i guzu. I to kažem njemu, nisam dala dozvolu medijima da objavljuju nešto što sam rekla privatno. Perverznjaci jedni!


E sad! Ja moram da kažem da to nije istina. Mislim to.... da volim... da mi liže.... prava istina je da ja to OBOOOOOOOŽAAAAAAVAAAAAAM!!!!! I Trudim se da mi pričinjava to zadovoljstvo što češće! Jer obožavam!!!!! OBOŽAVAAAAAAAM!!!! A to je samo početak onoga što ja obožavam! Dragi mediji, kada bih vam rekla šta još obožavam, verovatno bi me grom pogodio!!!!! I umrla bih srećna jer sam radila sve ono što obožavam!!!!! A obožavam i da vas zajebavam. E tako. Idem da gledam Ligu šampiona posle, pa ako tim mog muža pobedi, radiću i ja njemu nešto što on obožava a vi znate šta!!!;-)
Ps(i izvinite ako su reči RIBICA i GUZA i PUŠENJE mnogo vulgarne... vi ne gledajte kako to izgovaram i ne radite isto to u svoja četiri zida)


Ps. A Avaz koji me zove da uveličam njihovu proslavu u Zetri sutra, mora da zna da ja jesam dobar čovek i tolerišem mnogo, ali kada nekog zoveš da ti čini NE PLJUJEŠ GA. Ili je to u Bosni drugačije?) - napisala je Jelena na svom Fejsbuk nalogu.

(FOTO) IAKO JE BILA ODBOJNA I AGRESIVNA, uspeo je! Karleuša otkrila kako ju je Duško osvojio!

(FOTO) POGAN JEZIK: Jelena Karleuša opet potkačila FAMILIJU RAŽNATOVIĆ!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Utrilo

pre 7 godina

Posle dva porodjaja (i ko zna šta sve u intermecu), žena priča o "ribici". Koješta!

Babetino stara

pre 7 godina

On to radi svojoj mladoj curi od 20g a ne tebi

Jovo

pre 7 godina

Odvrazna,vulgarna tetka kome ama baš nikome nije interesantna

Marko

pre 7 godina

Blago sasavima njihovom carstvu nebeskom citav zivot im prodje u veselju.

zora

pre 7 godina

Da nje ovako otkacena davno ne bi znali ko je ona.Nije pevanje to koje je odrzava.Dala je i divan primer svojoj deci.Dve cerke koje moraru da zive sa ovo osobom.Socijalni radnici,proverite sta se dogadja u kuci ove zene.

Marcco

pre 7 godina

Dobro, bre, informer! Kako ja da otvorim vaš sajt na poslu a da mi tri koleginice ne zevaju preko ramena a na naslovnoj stranici ovo čudo sa, zamisli, ribicom?!

Prdez

pre 7 godina

Garantujem da posle radjanje dece nema Sexa uopste nego samo pokusava da pali masu a ustvari takva baljezganja odavno nisu vise interesantna.Koga jos zanima zena i majka dvoje dece u 40tim? Internetom je to prevazidjeno,niko se ne pali vise tako lako jer svako ima Internet i svasta vidi i zna.A sta ce jada jadna,njeno je proslo ovo su joj zadnji trzaji.Jedino je jos podrzavam jer jedina ima .uda da napadne Arkanovu udovicu.

mile

pre 7 godina

Ona odavno nije vise pevacica,vec starleta (pred penzijom,baba-starleta).Ne zna vise sta da uradi da je mediji ne zaborave.\n

deled

pre 7 godina

Можда мисли да је он психијатар!

branko1

pre 7 godina

Blago tebi Krmeljušo,ne trošiš toilet papir.ise*eš se I ispišaš se ko krava pa pozoveš svog Duška da uradi posao,umesto toilet papira

Lala iz Banata

pre 7 godina

Не расправљајте о женском поштењу, поготово ако се налази два сантиметра - од гузице..?! ( Лала из Баната...!!)

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija