• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

20.10.2016

22:00

NIJE DARA! ALEKSANDRA RADOVIĆ OTKRILA KOJE JE NERVIRA: Zorica Brunclik me namerno drka!

Estrada

NIJE DARA! ALEKSANDRA RADOVIĆ OTKRILA KOJE JE NERVIRA: Zorica Brunclik me namerno drka!

Podeli vest

Pevačica Aleksandra Radović na snimanju "Pinkovih zvezda" prijateljici slala SMS poruke u kojima je ogovarala stariju koleginicu pored koje sedi u crvenoj stolici

Informer ekskluzivno otkriva da Aleksandra Radović očima ne može da gleda Zoricu Brunclik, a ne Daru Bubamaru s kojom se prepucavala u emisiji "Pinkove zvezde".

Pop zvezda je putem SMS-a ogovarala folkerku s drugaricom, što je naš paparaco uspeo da fotografiše. Aleksandra se iznervirala što je snimanje emisije kasnilo, a potpuno ju je razbesneo Zoričin komentar da ona nikud ne žuri.

Zato se Radovićeva požalila drugarici, koja je bila s njom u studiju i posmatrala snimanje:

Radovićeva se iznervirala što je snimanje kasnilo, a potpuno ju je razbesneo Zoričin komentar da ona nikud ne žuri

- Kaže ja imam vremena, nigde ne žurim. Namerno drka Zorica - poslala je Radovićeva SMS, očigledno besna na koleginicu iz žirija, na šta joj je drugarica odgovorila:

- Pa hoće da bude u kadru.

Ona je potom poslala poruku u kojoj je pitala kako joj se čini njeno komentarisanje kandidata:

- Ekstra i tako treba da ostane - stigao je odgovor, na šta se Aleksandra sama pohvalila:

- Profi komentarišem, ja mislim.

S Darom se pecka iz zezanja

Radovićka je na početku emisije uspela da se dokači i sa Darom Bubamarom, zbog čega je zapretila da će napustiti emisiju. Međutim, čini se da je peckanje između njih dve počelo više iz zabave. Na pauzi snimanja folk zvezda prišla je Aleksandri. Posle kraćeg razgovora Radovićeva je rekla Dari da se ne ljuti na nju zbog prozivki tokom snimanja emisije.

Aleksandra je sve vreme snimanja gledala u telefon izbegavajući da komunicira sa ostalim članovima žirija

Varnice između dve koleginice krenule su još pre početka snimanja. Pošto su u studio kasnile Dara Bubamara i Dragana Mirković, Aleksandra se prodrala:

- Hoćemo li više da počinjemo!?

Brunclikova ju je još tada opomenula:

- Gde žuriš, polako.

Aleksandra je sve vreme snimanja gledala u telefon izbegavajući da komunicira sa ostalim članovima žirija.

Zorica Brunclik juče nije želela da komentariše prepisku koleginice iz "Pinkovih zvezda".

 

 


 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!

EU se osramotila kao nikada do sada! Parlamentarna skupština Saveta Evrope (SE), usvojila je preporuku za prijem lažne države Kosovo u SE. Za je glasalo 131 od 171 prisutnog člana PS SE, 29 protiv, 11 uzdržano. EU je pogazila sve norme koje se tiču ljudskih prava, prvi put u istoriji Saveta Evrope, primajući entitet koji nije država, u kome se decenijama gaze sva ljudska prava 100.000 Srba.

16.04.2024

21:40

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija