• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: svet

21.10.2016

13:50

KAD PRE! Veza Anastasije i Miloša već u krizi, evo i zašto!

Estrada

KAD PRE! Veza Anastasije i Miloša već u krizi, evo i zašto!

Podeli vest

Naš proslavljeni košarkaški šampion Miloš Teodosić besan je što je završio na svim naslovnim stranama zbog veze sa Cecinom ćerkom Anastasijom Ražnatović

Podsetimo, Anastasija i Miloš upoznali su se preko zajendičkih prijatelja i odmah osetili privlačnost jedno prema drugom. U isto vreme u medijima se pisalo o svežem Anastasijinom raskidu i njenog dugogodišnjeg dečka, sina fudbalskog funkcionera Zvezdana Terzića, Kostadina, sa kojim je vezu okončala krajem avusta.

BAKA MILOŠA TEODOSIĆA: Unuk mi je srećan, a snajka Anastasija mi je vrlo lepa!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
neko

pre 7 godina

Teodosic je bio sa ovom malo isto kao ja sa Cecom. Klasičan način da se skreću teme sa primorskoj radnji naše vlasti

milos

pre 7 godina

preko ove klinke hoce da nahvata cecu. lisica je to :)

blagoje supic

pre 7 godina

Sta cu jadan kraj Morave a ne nam da plivam!

Didule Prdule

pre 7 godina

Treba da trazi sebi nepoznatu curu sa Golije,tada nece niko saznati,a ne Arkanovu cerku i jos mu smeta sto se o njima pise,kao da on ne zna ko su Arkan i VCeca i da o njima bruje svaki dan nekoliko puta.

gordana tarana

pre 7 godina

I treba da ih menja jer nije safun a zivot nije jedna zena zar ne kaze pesma stara.

Prdez

pre 7 godina

Nije on ni bio sa njom,to mala sebi hoce malo da poveca cenu,pa plasirala kobajagi da je sa njim,sta ona radi osim sto sa majkom i tetkom kuju planove...

Rango

pre 7 godina

Nije Teo blesav, 18ogodisnjakinja ,sace malo da se zeza ,a klinka puca .I njoj je super .I mala mora da nadje nekog bogatog , ima da promeni jos 50 dok se ne usadi , pa ne trazi ona ljubav ili sta ti ja znam. Znate da vidim tako neku VIP da ih tako nazovem da je sa nekim pekarom ili molerom koi radi od 5 ujutru ,pa covek da kaze ok ,ali sve su to sramotno sponzorski nemoralno vaspitane devojcice .

A DETINJSTVO

pre 7 godina

Malu ne teeba dirati ali cini se da je na mamu.Zivi zivot zene vec odavno i to joj nece doneti dobro.Postaje da bude na losem glasu i alko Ceca kao majka,bar tako kaze dosta ulaze u svoju\n decu.\nLepa je,elokventna,pametna ali treba da ima vezu sa svojim vrsnjakom,obicnim mladicem i da prestane da ulazi u veze za jednu noc.Teodosici,Terzici joj nece doneti nikakvo dobro.\n

Stojan

pre 7 godina

Svaka devojka bi da se "lepo uda"... Cerka Marijane Mateus im je svima nedostizna, za sada.... A mama Marijana cveta od srece. Cerka ju je prevazisla....

Dejan

pre 7 godina

Ljudi imaju pravi da se zabavljaju,zene udaju s kim hoce nek im je sretno,,a ostalo gradjani pocistimo prvo svoje dvoriste pa tek ondo ogovarajmo i napadajmo tudji djecu

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17