• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

21.10.2016

22:23

ĐANI NE MOŽE BEZ FLAŠE: Nikad neću prestati da pijem!

Estrada

ĐANI NE MOŽE BEZ FLAŠE: Nikad neću prestati da pijem!

Podeli vest

Radiša Trajković Đani poručuje da će se opijati dokle god ga zdravlje bude služilo

Radiša Trajković Đani nema nameru da batali alkohol! Folk pevač se u nekoliko navrata zarekao da će prestati da pije, ali pošto mu to nikako ne polazi za rukom, odlučio je da uživa u dobroj kapljici sve dok ga zdravlje služi.

- Nikad neću prestati da pijem. Volim da cugnem u dobrom društvu, ali ja to radim sa stilom. Nikad se ne napijem da ne znam gde se nalazim, uvek držim neki nivo - kaže Đani za Informer.

Žena me prati

Nisam lezilebović, radim u kuhinji

Radiša ističe da postoje predrasude o njemu da je lenčuga, a da je on zapravo sušta suprotnost.
- Nisam ja lezilebović, sve znam da spremam u kuhinji. Nema šta ne znam. Naravno da i mojoj ženi spremim nekad klopicu, čorbice protiv mamurluka, meso, pasulj. Ma ja sam za poželeti.

Jedan od najtraženijih folkera priznaje da je više puta pokušavao da ostavi žestinu.

Baksuz
Kad Slađa ne ide sa mnom, ne nabacuje mi se nijedna. Čim moja gospođa krene sa mnom, ribe na sve strane
Radiša Trajković Đani

- Svakog prvog u mesecu ja obećam da neću da jedem testo, da ću prestati da pijem i da ću krenuti sa vežbama u teretani, ali se to nikako ne desi. Onda kažem sebi: "Radiša, sve dok je zdravlja, biće i žena i alkohola" - iskren je Đani.
Njegova žena Slađa ozbiljno je shvatila ove reči, pa je posumnjala da je Đani vara.
- Žena je počela da me prati na skoro svim nastupima jer sve češće čuje i čita po novinama da švrljam. Ali koji sam ja baksuz, kad ne ide sa mnom, niko mi ne prilazi, ne nabacuje mi se nijedna. Čim moja gospođa krene sa mnom, na sve strane neke ribe. Te da se slikamo, pa da menjamo brojeve, pa neke priče... Ali šta da radim, ne može to, i kraj - požalio nam se pevač.

printscreen youtube

Na nivou
Nikad se ne napijem tako da ne znam gde se nalazim. Uvek držim neki nivo
Radiša Trajković Đani

Ne nosim više šljokice

Đani je doskoro nosio šljašteće stvari jedne svetski poznate modne marke.

- Prestao sam to da nosim. Izgustirao sam te šljokice, nije više za mene taj stil. Danas to svako nosi, i ko zna i ko ne zna. Mada, 90 odsto njih fura lažnjake. Vidim da je i Dara sad počela da fura na estradi krpice koje sam ja ranije nosio. Ona je super, lavica, i odlično radi svoj posao. Kad je bata Đani furao markirane skupe krpice, neki nisu ni postojali na sceni - zaključuje folker.
 

Koncert u aprilu u Beogradu

Popularni pevač planira sledeće godine da organizuje solistički koncert u Beogradu
- Do Nove godine pevam u Beogradu, posle toga pauza do aprila. Dakle, "no parti - no Đani". Predlagali su mi da pravim koncert u Areni, ali sam se odlučio za Centar "Sava". Ako bude postojalo interesovanje, napraviću još neki koncert, ali za sada je to 8. april.

 

 


 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija