• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

23.10.2016

15:46

(VIDEO) PRVI PUT PROGOVORILA O OCU! Ćerka poznatog pevača otkrila kakav su odnos imali!

Estrada

(VIDEO) PRVI PUT PROGOVORILA O OCU! Ćerka poznatog pevača otkrila kakav su odnos imali!

Podeli vest

Sandra Rešić, ćerka preminulog pevača Nina Rašića, treći put se takmiči u muzičkom šou Zvezde Granda a prvi put je progovorila o svom ocu i detinjstvu sa njim

Naime, Sandra je završila 2 fakulteta i dugo nije želela da se bavi muzikom iako je nasledila ogroman talenat.

- Nije mi lako uopšte, ja zato nisam ni htela da se bavim muzikom nikada u životu. Zato što sam od deteta zaustavljana na ulici ne imenom i prezimenom nego "Jel tebi tata Nino?" pa od pitanja redom "Da li ti daje novac? Da li se viđate? U kakvim ste odnosima?U kakvom je odnosu sa tvojom mamom? U kakvom si odnosu sa njegovom sadašnjom ženom? A sa bivšom? A sa sestrama?" - rekla je ona.

Sandrina majka i Nino su se razveli u njenom detinjstvu a ova mlada pevačka nada je otkrila da joj je otac uvek bio na raspolaganju te da su uvek imali dobar odnos.

- Ja sam imala fenomenalan odnos sa mojim ocem iako su se moji razveli dok sam ja bila mala. On je bio jako duhovit, jako dobar i kod njega nisi mogao da imaš one teške teme, da mi sad zasednemo i pričamo o politici i tim temama. Dođe sa koferom u ruci koji je težak preko tonu i mi sad to otvorimo kad kod njega samo knjige i kaže moja majka "Šta ćeš da radiš sa ovim knjigama?" a on je odgovarao "Pa da čitam".

Mnogi kažu da je Sandra nasledila lepotu od svog oca, čak ima i njegova tri mladeža kod oka, ali ona tvrdi da podjednako liči na oba roditelja.

- Pa šta znam, oni koji poznaju moju mamu kažu da ličim na mamu, oni koji znaju njega, kažu da više ličim na njega. U stvari mi mama i tata jako liče - zaključila je Sandra.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj! Osim toga, saopšteno je da će selektor A reprezentacije Dragan Stojković Piksi u subotu nakon utakmice Juventus - Milan održati sastanak sa fudbalerima ta dva tima Dušanom Vlahovićem, Filipom Kostićem, Lukom Jovićem i Jan Karlom Simićem! Takođe, iz srpske kuće fudbala saopšteno je

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija