• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

24.10.2016

19:52

IPAK JE KRAJ! Ceca: Veljko je raskinuo sa Ksenijom, jer nije sposoban za ozbiljnu vezu!

Estrada

IPAK JE KRAJ! Ceca: Veljko je raskinuo sa Ksenijom, jer nije sposoban za ozbiljnu vezu!

Podeli vest

Veza između mlade voditeljke Ksenije Bujišić i sina folk dive Cece Ražnatović, Veljka, bila je medijski propraćena, ali je brzo pukla. I dok se Veljko nije oglašavao na tu temu, to je za njega uradila njegova majka. Evo šta je ona rekla o njihovom raskidu

Ona je na svom koncertu u Londonu iskoristila priliku da se Veljku obrati u ime svih njegovih bivših devojaka i to pesmom "Šta je to u tvojim venama".

(VIDEO) EUFORIJA! Ceca u Londonu dočekana kao boginja!

- Lično mislim da momci do 27. godine treba da sazrevaju, a da do tada ne bi trebalo da ulaze u ozbiljne veze, jer nisu sposobni za tako nešto. Ozbiljna veza traži kompromis, žrtvu, a to čovek od 20 godina nema razvijeno. Ta sfera mozga za žrtvu i posledicu razvija se kasnije - izjavila je Ceca za Premijeru.

Ražnatovićeva je ovom prilikom potvrdila čaršijske priče o raskidu i dodala da je njen sin bio taj koji okončao ovu romansu.

(FOTO) BACILA SE U PROMET? Veljkova bivša se razgolitila na Instagramu!

(FOTO/VIDEO) DOBILA ONO ŠTO JE ŽELELA! Ksenija opasno profitirala od veze sa Veljkom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DS

pre 7 godina

Kako ce nacija to prezivjeti pitanje je sad.Evo,ja sam se sav potresao zbog raskida Veljka i Ksenije.a mama Cecojka daje savjete mladima kao prava majka.

Mirko

pre 7 godina

Ovaj ne zna nista sem sto troshi mamine pare! Tesko njemu kada ce mu doci sudnji dan.

Angel

pre 7 godina

Dal provaljujete? Kao se ne mesa a sve u koris njene deca,kao krivi njega a mu puni glavu da je sutne,a kao momci su zreliji posle 27 g.a novi zet Teo je 29 g. Dosadi i bogu i narodu

mara

pre 7 godina

i moja cerka je raskinula s deckom, ako nekog zanima

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija