• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

25.10.2016

18:25

RASPRODATA Jelena Tomašević: Popularnija sam zbog Pinkovih zvezdica!

Estrada

RASPRODATA Jelena Tomašević: Popularnija sam zbog Pinkovih zvezdica!

Podeli vest

Pevačica Jelena Tomašević veruje da je bez problema uspela da rasproda dva koncerta u Centru "Sava" između ostalog i zato što ocenjuje kandidate u Pinkovim zvezdicama

Ona će večeras održati svoj prvi solistički koncert, a drugi je zakazala za 4. novembar:
- Meni se ovo prvi put događaja da u karijeri održim dva nastupa u beogradskom Centru "Sava". Verujem da je mojoj trenutnoj popularnosti doprinelo i učešće u emisiji "Pinkove zvezdice". Otkako sam član žirija u toj emisiji shvatila sam da mnogo klinaca voli i sluša moju muziku - iskrena je pevačica.

Pinkove zvezdice
Verujem da je mojoj trenutnoj popularnosti doprinelo i učešće u emisiji Pinkove zvezdice"
Jelena Tomašević

Zbog mnogobrojnih poslovnih obaveza ona je odlučila da za koju nedelju ode na odmor u banju.
- Imam mnogo posla zbog koncerata, snimanja "Pinkovih zvezdica" i nastupa, čim se sve to završi planiram odmor, otići ću u neku srpsku banju ili planinu. Nisam umorna za sada, jer me drži adrenalin - kaže Jelena.

Jelena će večeras nastupiti sama bez specijalnih gostiju, dok će joj se 4. novembra na bini pridružiti mnoge kolege koje će zajedno sa njom zapevati.

Jelena: Pozvala bih na svoj koncert Adel i Bijonse

Jelena Tomašević kaže da bi volela da ugosti na svom koncertu najpopularnije svetske zvezde kada bi joj se za to ukazala prilika.
- Na svoj koncert bih pozvala Adel, Bijonse, Rijanu i još mnoge poznate pevače. To bi bilo lepo, ali svesna sam da je nemoguće - rekla je pevačica.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija