• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

25.10.2016

19:55

LUKASOVA SUPRUGA OPTUŽUJE BIVŠEG MUŽA: Šašić mi je samo napravio dete, a ja ga sama izdržavam!

Estrada

LUKASOVA SUPRUGA OPTUŽUJE BIVŠEG MUŽA: Šašić mi je samo napravio dete, a ja ga sama izdržavam!

Podeli vest

Sonja Vuksanović tvrdi da će se do kraja boriti protiv bivšeg supruga Željka Šašića, koji je odavno prestao da vodi računa o njihovoj ćerki Sofiji

Supruga Ace Lukasa Sonja Vuksanović kaže da joj je strašno to što je samohrana majka ćerki Sofiji iako ona ima živog oca, pevača Željka Šašića. Ona opominje bivšeg supruga da nije dovoljno samo napraviti dete, već da o njemu treba i brinuti.

Kod samohranih majki je najgora stvar od svega duševna bol deteta, saznanje da je otac živ, a da ne brine o njoj
Sonja Vuksanović

Sonja se juče pojavila u Trećem osnovnom sudu na Novom Beogradu kako bi ponovo bila saslušana zbog alimentacije koju ne dobija. Šašić se ni ovog puta nije odazvao pozivu.

- On se ne pojavljuje uopšte, kao što možete da vidite. Ali, ja i dalje verujem da će pravda pobediti - kazala je Sonja, nakon što je izašla iz suda.

NEODGOVORNO? Željko Šašić se nije pojavio na sudu, jer NIJE ZNAO ZA ROČIŠTE?!

Iskreno se nadam da sve ovo neće ostaviti traumu na moje dete, jer je sa svih strana okružena ljubavlju, ali to se nikad ne zna. Znam samo da joj je teško
Sonja Vuksanović

Lukasova žena očajna je što Šašić ne vodi računa o njihovoj ćerki Sofiji i što uporno odbija da plaća alimentaciju.

- Bijem bitku kao samohrana majka maloletnog deteta, koje je na najgori mogući način oštećeno i kažnjeno od strane svog oca. Znam da ima puno majki koje same brinu o svojoj deci i ja bih od srca podržala svaku. Mi moramo da se pomažemo i dignemo glas protiv takvih muškaraca koji misle da im je jedina obaveza da naprave dete i smatraju da posle ne treba da brinu o njemu - poručila je ona.

ŠOKANTNO! Sonja Vuksanović: Željko uopšte ne zaslužuje da bude otac!

Željko uvek tumači stvari kako on hoće

Sonja Vuksanović kaže da njena i Željkova ćerka Sofija nije promenila prezime iz Šašić u Vuksanović, već da je to samo šala. Kako ističe, njen bivši suprug se bez razloga naljutio.
- Moja ćerka nije promenila prezime, to su dečje igrarije, ali on tumači ceo život kako on hoće - ističe Sonja.

Sonja smatra da su u ovakvim situacijama najviše oštećena deca, koja pate zbog činjenice da imaju tatu, a da ga ne viđaju i da on ne učestvuje u njihovom odgajanju.

- Kod samohranih majki je najgora stvar od svega duševna bol deteta, saznanje da je otac živ, a da ne brine o njoj. Način na koji se on poneo prema Sofiji je više nego strašan. Iskreno se nadam da sve ovo neće ostaviti traumu na moje dete, jer je sa svih strana okružena ljubavlju, ali to se nikad ne zna. Vreme će pokazati. Znam samo da joj je teško - iskrena je pevačeva supruga.
Sonja naglašava da očevi ne treba da se svete bivšim suprugama preko dece.

- Nije bitno da li se majka posle uda, ne uda, da li ima para ili nema, jer je dete i dalje njegovo i mora da ima obavezu prema njemu - tvrdi Vuksanovićeva.

ŽELJKO ŠAŠIĆ: Zbog podređenog položaja očeva ćerku nisam video dve godine!

Sonja je kriva što smo Sofija i ja u lošim odnosima

Public

Željko Šašić tvrdi da je njegova bivša supruga Sonja Vuksanović kriva što je on u svađi sa ćerkom Sofijom.

- Ona se izborila za to da Sofija i ja nismo u kontaktu. Oduzela joj je telefon, zabranila da se čuje sa rođenim ocem. Ćerka je ljuta na mene pod uticajem majke - kaže Šašić.

On ističe da je i on sada ljut, jer smatra da bi njegova ćerka sama mogla da sagleda situaciju i shvati da on nije kriv.

- Sofija uskoro puni 17 godina i morala bi sama da misli svojom glavom. Nisam do sada pokušao da je sačekam posle škole kako bismo pričali, jer bi me njena luda majka optužila za kidnapovanje. Žao mi je što se Sofijina ljubav prema meni ugasila. Ona je bezosećajna na majku, kojoj je najbitniji lažni prestiž i sjaj. Boli me sve ovo - kaže Šašić, koji tvrdi da uredno plaća alimentaciju.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 7 godina

pa to dete je uzelo Acino prezime o odreklo se oca...sta hoce vise....\n

Zelenko

pre 7 godina

Хахаха. Самохрана мајка? Па ово је увреда за све самохране мајке које не могу да обезбеде својој деци три оброка дневно, док се ова кинђури у скупим тоалетама. Класична спонзоруша. Узми бре жено па се запосли и ради нешто као толике самохране мајке. Ово што радиш је класична пакост према бившем мужу који те је обожавао а од кога си побегла у наручје његовог одличног пријатеља. Сад ми је јасно ко је ћерку инструисао да на друштвеним мрежама промени чак и очево презиме.

cuckovic bosko

pre 7 godina

Ipak mnogo teze je nasoj srpskoh samohranoj majci sa dvoje dece.Ostala mlada udovica sa decom od uva do uva i nije se udala da neko hrani njene sirocice.Tvoj ex muz tj. otac deteta je ziv a nasoj srpskoj samohranoj majci vec godinama muz je pod zemljom.Velika je to razlika i tebi je mnogo lakse se boriti kroz zivot zar ne?

jogi

pre 7 godina

Da moje dete promeni prezime zbog luksuznog zivota ,za mene   vise ne bi postojalo.Podrska za gospodina Sasica.n

marko

pre 7 godina

Majka joj oduzela telefon!? Sa cega onda kaci slike na instagram? Nije mi ona simpaticna, ali nije mi tesko da poverujem da je njega bas briga za malu, niti je vidja, a ne daj boze da se plati ta alimentacija koja je mizerna uvek, ali on ne placa ni to. Zaista ako dete nije u kontaktu sa njim to je verovatno jer je godinama ignorisao

Majka

pre 7 godina

Alimentacija je placana do pre 2 godine, i nije tacno da on nije brinuo o njoj...Problem je sto su apetiti veliki, tata nema pravo na sopstveni zivot, ali zato mora da ispunjava svaki cerkin hir...Manipulatori i mama i cera, jedna glumi zvezdu a druga ide njenim stopama. Da, menjanje prezimena je sala, mozda za tebe. Da si majka kao sto tvrdis, uspostavila bi kakav takav odnos sa bivsim muzem, i zajedno bi vaspitavali dete a ne ovako, otac realan, a mama u oblacima, zivi kao i do sad, na tudj racun.

nena

pre 7 godina

Ovo je klasična sponzoruša, okrenula je dete protiv oca, ja ipak više verujem Šašiću.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija