• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

01.11.2016

21:20

(VIDEO) CECA ANASTASIJI KUPUJE HITOVE: Folk diva preuzela brigu o muzičkoj karijeri nasledice!

Estrada

(VIDEO) CECA ANASTASIJI KUPUJE HITOVE: Folk diva preuzela brigu o muzičkoj karijeri nasledice!

Podeli vest

Folk zvezda Svetlana Ražnatović preslušava pesme kako bi izabrala dve numere koje će snimiti njena ćerka

Cecina ćerka Anastasija definitivno postaje pevačica! Svetlana Ražnatović ekskluzivno za Informer otkrila je da je počela da traži dve numere koje će kupiti svojoj naslednici.

Poznato je da je Anastasija veoma talentovana i da je pevala mami prateće vokale na poslednjem albumu. Baš zbog toga će uskoro snimiti dva singla.

500
hiljada pratilaca na Instagramu ima Anastasija

- Kupujem Anastasiji dve pesme. Ona je veoma talentovana i vreme je da krene ozbiljnije da se bavi muzikom. Samo još da pobedi tu svoju stidljivost. Ima veliku tremu kad izađe na binu. Kad sam ja pored nje, onda i hoće, ali sama teško. Verujem da će s vremenom pobediti tremu - smatra pevačica.

Ceca kaže da već uveliko traže dobre numere, ali nije želela da nam otkrije hoće li autori Anastasijinih pesama biti Damir Handanović i Marina Tucaković, koji rade Cecine albume.

 

 

- Još preslušavamo pesme, ali ćemo uskoro odabrati dve koje nam se najviše sviđaju. Taša je odlučila da zasad ništa ne priča o tome. Želi malo da se distancira od svega - kaže Ražnatovićeva.

 

 

Ona otkriva da će Anastasija snimiti pesme koje su u skladu s njenim godinama.

- Biće modernijeg i bržeg ritma. Svi u kući obožavamo i rado slušamo novi album Ane Nikolić i to je neki pravac koji bi i Taši baš lepo legao - ističe Ceca.

Ona je veoma talentovana i vreme je da krene ozbiljnije da se bavi muzikom
Ceca Ražnatović

Pevačica priznaje da bi rado naslednici pevala prateće vokale.

- Anastasija je meni pevala prateće vokale na celom albumu "Autogram". Bile smo u studiju, ja sam pevala svoje, a onda sam je pitala hoće li da proba i ona je pristala. Bila je vredna, sve je ispalo fenomenalno. Rado bih sad ja njoj pevala prateće vokale, zašto da ne. To mogu samo ljudi koji su muzički potkovani. Bila bi mi čast - kaže Ražnatovićeva.

Anastasija, koja sada nije želela da priča o početku muzičke karijere, nedavno je izjavila da joj je fakultet na prvom mestu, ali da ne beži od toga da postane pevačica.

- Trenutno želim da se fokusiram na fakultet i akademska dostignuća. Ako je Bog rekao da ću pevati, neću se tome opirati i tu nema bežanja. Šta mi je suđeno, to će i biti - kazala je Cecina ćerka.

Tašinu verziju "Dobro sam prošla"
pogledalo 700.000 ljudi

Anastasijino izvođenje Cecinog hita "Dobro sam prošla" na Jutjubu je pogledalo oko 700.000 ljudi. Folk zvezda se nedavno pohvalila da je njena ćerka još kao devojčica pokazala veliki muzički talenat. Taša na snimku ima devet godina i izvodi glavnu numeru iz crtanog filma "Anastasija", koja se zove "Once Upon a December", na Pinku.

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Muzicar

pre 7 godina

Hahahaha,fakultet mi na prvom mestu hihihiji.Koji tvoj fakultet crna ti!?

nevenka uzelac

pre 7 godina

sreca nasa pa nas bog podari jos jednim rokvicem u suknjici.tea tasoni nova zvezda u usponu na srbijanskoj sceni i regioni balkana.dali ima petlju da zapeva pred zirijem u grandu ili pinku e to je vec malo teze pitanje.

Nina

pre 7 godina

Preko dvadeset godina atak na nas mozak zbog ove porodice. Dok se o njima pise nama nema boljitka. Anastasija govori o fakultetu a u skolu ne ide, brat studira u Banja Luci a stalno se provodi. Sve je laz....., nisu primer nikome

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija