• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

03.11.2016

16:07

BRENINA SNAJKA JE SKOT: Zvezda Granda oplela po staroj drugarici!

Estrada

BRENINA SNAJKA JE SKOT: Zvezda Granda oplela po staroj drugarici!

Podeli vest

Pevačica Nadica Ademov tvrdi da je Aleksandra Prijović sa Filipom Živojinovićem samo iz koristi

"Zvezda Granda" Nadica Ademov tvrdi da je buduća snajka Lepe Brene Aleksandra Prijović pravi skot! Nadica kaže da joj je Prijovićka rasturila vezu sa Stefanom Živojinovićem jer mu je rekla da raskine sa njom zato što je Ciganka. Ona smatra da je Aleksandra u vezi sa Stefanovim bratom Filipom samo iz koristi.

Kad sam se smuvala sa Stefanom, mislila je da ću joj oteti slavu
Nadica Ademov

"Zvezda Granda" Nadica Ademov tvrdi da je buduća snajka Lepe Brene, Aleksandra Prijović, pravi skot! Pevačica je ljuta na Prijovićevu zato što je ova govorila njenom bivšem dečku Stefanu Živojinoviću da bi trebalo da se okane "te Ciganke".

Nekada najbolje drugarice izgubile su kontakt kad se Aleksandra smuvala sa Filipom Živojinovićem. Nadica tvrdi da je veoma razočarana u staru prijateljicu i ne krije da o njoj ima veoma loše mišljenje.

Veliki bakšiši

Nadica tvrdi da pevači dobro žive i od bakšiša.
- Najviše para sam uzela na tri reči iz pesme Verice Šerifović, i to 4.000 evra. Aleksandra, Dragi Domić i ja smo u "Klubu 34" u Beču uzeli 10.000 evra bakšiša.

- Aleksandra je skot! Postala je zla, zavidna i iskompleksirana. Udarila joj je slava u glavu. Sa Filipom se smuvala samo zbog popularnosti. Svesno je to uradila. S njim je samo iz koristi - oštra je Nadica.

Ona otkriva i da je Prijovićeva minirala njenu vezu sa Stefanom Živojinovićem, srednjim sinom vlasnice "Granda" i bivšeg tenisera Bobe Živojinovića.

- Kad sam se smuvala sa Stefanom, svima redom je pričala kako se čudi da on može da bude sa Cigankom. Mislila je da ću da joj otmem slavu za kojom je čeznula. Bila sam mesec i po dana sa Stefanom, nalazili smo se i u njegovoj kući, ali Brenu nisam srela. Bobu jesam i bilo mi je mnogo neprijatno jer je znao zašto sam kod njega kući - otkriva pevačica i dodaje da je Filipova devojka ljubomorna na nju:

Zla i iskompleksirana
Postala je zla, zavidna i iskompleksirana. Ljubomorna je na mene jer su mi, za razliku od nje, sise, usta i dupe prirodni
Nadica Ademov

- Ljubomorna je na mene jer su mi, za razliku od nje, sise, usta i dupe prirodni. Sa njom sam volela da radim dok joj slava nije udarila u glavu. Bile smo zajedno u Subotici na audiciji za "Zvezde Granda" kad sam ja imala 14, a ona 15 godina. Mnogo sam je volela, ali se ona promenila.

Nadicu nervira i to što je Aleksandra popularnost stekla preko dečka, a ne zbog svog talenta.

- Ja se ne hvalim milionima pregleda na Jutjubu i lagodnim životom. Znam kako sam živela ranije i samo kažem hvala dragom Bogu što sam tražena i cenjena na nastupima zbog svog glasa i talenta, a ne zbog skandala i dečka - ističe pevačica, koja je čak pripretila koleginici:
- Ma bolje da ne progovorim šta znam o njoj. Ako je pametna, ćutaće i neće me dirati. To je za njeno dobro.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Renatita

pre 7 godina

Ne razumem zasto bi Prijoviceva govorila njenom bivsem da se okane nje jer je ciganka,kada je i ona sama ciganka?

cica

pre 7 godina

Nadice ne ogovaraj i ne ciganisi se -ostavi se Prijovicke. Ona je postala miljenice publike pre Breninog sina . Pusti ljude da se vole sta ti treba to . dobra si pevacica,naravno ne kao ona , i zato guraj napred i sve najbolje

cako

pre 7 godina

da trebalo je fa joj budi nadica snajka pa da bude ok ajde nemoj stajij fali  prijovicki sto sye svi ljubimornji na nju \n

nada

pre 7 godina

Bolje bi vam deco bilo da ucite skolu jer kao pevaljka nema ni penzije a kamoli nesto drugo. Dva anonimusa !!!!!!!!!!!!

Ivanela Mladenovic

pre 7 godina

Prvo nije Brenina snajka,već on ima biološku majku,tako je bar logično drugo sama Aleksandra je izjavila letos da je ciganka, makar je tako pisalo u novinama letos,treće pa sta i da je Brenina snajka,Filipović devojka a više Brenina snajka u svakim novinama pa dokle

ljuica

pre 7 godina

zasto Prijovicka e operise usi kad je već sve operisala. Zaista je kvare

Mile

pre 7 godina

Sve je tu jasno, vidi se kako devojka izgleda (prava sljanka), ponasa (seljanka) i trudi se da bude nesto sto nije. Naravno da je sa likom samo zbog slave.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija