• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

08.11.2016

20:29

NATAŠA PRAVI BEBU: Pevačica i bivši rukometaš odlučili da prošire porodicu!

Estrada

NATAŠA PRAVI BEBU: Pevačica i bivši rukometaš odlučili da prošire porodicu!

Podeli vest

Kada je čula da njena sestra Kristina čeka sina, Nataša Bekvalac je počela da se dogovara sa suprugom Ljubom Jovanovićem da i oni porade na proširenju porodice

Pop zvezda Nataša Bekvalac želi da rodi bebu, saznaje Informer! Pevačica se već nekoliko meseci dogovara sa svojim suprugom, bivšim rukometašem Ljubom Jovanovićem da naprave dete. Porodični prijatelj bračnog para otkriva za Informer da će Nata verovatno tokom 2017. godine drugi put postati majka.

Ljuba obožava Hanu
Ljuba jedva čeka da postane otac. Sa Natašinom ćerkom iz prvog braka Hanom ima odličan odnos. Pravi su drugari, on brine o njoj kao da je njegova
porodični prijatelj

- Nataša je poslednjih meseci imala mnogo poslovnih obaveza i važnih projekata. Izdala je album "Original", koji je odlično prošao i zbog kog je konstantno nastupala... Zatim se potpuno posvetila predstavi "Tajna crne ruke". Dok su trajale probe, molila je Ljubu da bude uz nju i obećala mu je da će mu se posle premijere potpuno posvetiti. Već tada su počeli da pričaju o bebi - kaže izvor Informera. On tvrdi da je na Natašinu odluku uticala i činjenica da njena rođena sestra Kristina čeka dete.

- Poznato je da su njih dve veoma vezane, kao da su jednojajčane bliznakinje. Ako se jedna zaljubi, zaljubi se i druga, kad je jedna slobodna, i druga je. Pa skoro se i udaju u isto vreme. Šalu na stranu, sve to do sada je bila slučajnost, ali bi sada stvarno volele zajedno da odgajaju bebe. Ljuba jedva čeka da postane otac. Sa Natašinom ćerkom iz prvog braka ima odličan odnos. Pravi su drugari, brine o njoj kao da je njegova. Nati je to najbolji pokazatelj da će on biti odličan otac - prenosi pevačicin prijatelj.

DAČA IKODINOVIĆ POSLE 8 GODINA O KOBNOJ NESREĆI: Samo Nataša i ja znamo šta je bilo te noći! Ona, ako želi, nek priča o tome!

Nata priznala: Želim još dece

Nataša Bekvalac ne krije da želi da ćerkici Hani podari brata ili sestru, pa je nedavno izjavila da hoće ponovo da se ostvari u ulozi majke.
- Ništa ne planiram i biće kako sudbina kaže, ali bih volela da imam još dece - rekla je "novosadska barbika".
Ona je priznala da i njen suprug Ljuba Jovanović, bivši rukometaš, želi da dobije prinovu sa pevačicom.
- Osim Hane i mene, i suprug Ljuba želi da imamo dete - izjavila je nedavno Nata.


On tvrdi da su svi presrećni što su Nataša i Ljuba doneli ovu odluku. Prema njegovim tvrdnjama, pevačica ne strahuje da će joj odsustvo sa scene poljuljati karijeru:

- Ma naravno da trudnoća neće uticati na njenu popularnost. Ne plaši se ona toga. A čak i da hoće, ona je toliko emotivna da su joj ljubav i srećna porodica najvažniji u životu.

Kada smo pozvali Natašinu press-službu da bismo dobili pevačicin komentar, rečeno nam je da ona ne želi da komentariše svoj privatan život.

NATAŠA BEKVALAC OTKRILA: Ljuba nije presrećan što ću glumiti u pozorištu!

Public

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DS

pre 7 godina

Bravo Natasa,cestitam,Srbiji treba sto vise djece da se zaustavi bijela kuga i neka se i druge zene ugledaju na tebe i one koje imaju dvoje,troje i vise djece..Inace,za sve manji broj Srba su krive Srpkinje i tu se hitno nesto mora ciniti,pocev od drzave pa do SPC,treba nagovoriti zene da radjaju,ili cemo nestati.Dosta je bilo sexa u prazno,hajde da se predje na konkretno i korisno seksanje. Kako se ono govorilo nekada u srpskim kucama,djece i para nikad dosta. Izgovor zena da ne radjaju zato sto je nizak standard i velika nezaposlenost nisu pravi razlozi a dokaz za to je da zene u krajevima svijeta gdje je najveca bijeda radjaju najvise djece. Bijela kuga sve vise zahvata citav bogati Zapad,SAD,Canadu i EU i zato moraju dovoditi sve vise migranata. Srecno Natasa.

Nina

pre 7 godina

Kada Daca bude ovo čitao ima da poludi sa razlogom, Natasa je veliki folirant i od same mladosti je bila velika skitnica, i bezala od kuce i bila sa muškarcem oženjenim i starijim....., imala srecu da naidje na Dacu i tu nije stala sa skitnjom. Pravite dete i cutite, sve se zna

Dile

pre 7 godina

Hajde pravite tu decu i cutite, zašto mora svet da zna,kao da se pavi neka stvar ili slično. Da je stece svi vi što zgrcete velike pare treba da imate više dece a nemate zato što ste sebični i bezobrazni.

milos

pre 7 godina

Neka je srecno! Samo da nije Cazimovo, pa da ga zovemo nas mali slatki Bajram

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija