• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

08.11.2016

18:43

LEKA BIO ŠIROKE RUKE: Evo šta Nini ostaje nakon razvoda!

Estrada

LEKA BIO ŠIROKE RUKE: Evo šta Nini ostaje nakon razvoda!

Podeli vest

Glumac Branislav Lečić i voditeljka Nina Radulović Lečić koji su nedavno objavili da se razvode, a brzo su se dogovorili i oko podele imovine

Tako Nini ostaje nekretnina od 130 kvadrata kod Belog dvora, vredna blizu 260.000 evra, u kojoj će ona nastaviti da živi s njihovim sinom Lavom.

Prema rečima dobro obaveštenog izvora, supružnici su se brzo dogovorili o raspodeli imovine i starateljstva nad detetom, koje će pripasti Nini.

- Pre nego što su potpisali papire za ravod, njih dvoje su se dogovorili kako će raspodeliti imovinu stečenu u braku. Jeste da Nina nije potpisala predbračni ugvor, ali su se kod advokata brzo usaglasili šta kome pripada - kaže izvor.

LEČIĆ PROGOVORIO O RAZVODU: Svesni smo da nas očekuje medijski haos, ali Nina i ja znamo prave razloge!

On dodaje da Nina nije bila zahtevna i da ništa posebno nije tražila. Brzo su se dogovorili da njoj pripadne starateljstvo nad sinom, a Leka je pristao da plaća alimentaciju 350 evra mesečno.

- Njoj je samo bilo važno da zadrži stan u Lisičjem potoku koji je Leka kupio kad su se venčali. U mirnom je kraju, prostran, ima terasu od 40 kvadrata koja gleda na Avalu. Leka je na to pristao zbog sina. Pošto je sad sam, njemu je dovoljan stan na Vračaru - kaže izvor.

VODITELJKA TRAŽILA RAZVOD: Leka pokušavao da ubedi Ninu da se pomire!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lana Schwartz

pre 7 godina

Fino Boga mi...godpodski!Dobar razvod Je vazniji I od dobrog braka.

Lala iz Banata

pre 7 godina

E, lako je razvoditi se, kada ima šta da se... - deli...!!

simicc

pre 7 godina

a posle kazu glumci sirotinja. ostalo mu od politickog biznisa\n

slavisa

pre 7 godina

Bas je galantan ovaj bivsi ministar kulture. Samo se pitam kojim \"kombinacijama\" je dosao do svega ovoga. Secam ga se 2000.te u dzemperu a sad, opa djurdja!\n

Milance

pre 7 godina

Lako je da deli ono sto nije posteno zaradio.To je ''zaradio''za vreme ''zutice''.

andrej

pre 7 godina

Alal mu vera sta je sve zaradio za par godina\n

BOKI

pre 7 godina

Kao šatro glumci grcaju u dugovima zbog malih plata. Ajmo sad žuti ološi i šljamovi, recite da li je ovo zaradio od glume ili je krao dok su mu žuti ološ i šlkam bili na vlasti ?

Mile

pre 7 godina

Ocito da je i Leka dobro profitirao nakon petog oktobra 2000. godine. Nikad za mene nije bio covek.

Miodrag

pre 7 godina

Pa zar je Leka mislio da ce Nina biti njegova u njegovim godinama?

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija