• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.11.2016

21:01

RADA LJUBOMORNA: Haris objavio golišave fotke, devojke odlepile!

Estrada

RADA LJUBOMORNA: Haris objavio golišave fotke, devojke odlepile!

Podeli vest

Pevač Haris Berković ostavio je sve bez teksta kada je pokazao telo o kojem sanjanju gotovo sve devojke, a njega ima samo jedna, Rada Manojlović

Kako važi za jednog od najzgodnijih mladih "Zvezda granda" Haris ponosno nosi titulu dečka Rade Manojlović, ali i najzgodnijeg pevača ove produkcije. Ne krije da redovno vežba i da svaki dan koristi kako bi se posvetio odlasku na trening, a rezlutat je više nego očigledan.

 

 

Izvajani mišići, pločice na stomaku i fotografije sa skupih putovanja, verovatno su samo sitnice na koje je "pala" Rada, ali njoj i te kako ne prija što se njen dragi hvali ovakvim fotografijama. Sa druge strane, kako saznajemo Radi se nije dopalo što se na ovakav način Haris promoviše u javnosti.

NIJE ŠTO JE NJEN Rada Manojlović: Moj Haris je idealan dečko i baš je seksi!
 

 

Prelijepo mjesto #harisberkovic #live #maldives #rellax

Фотографија корисника Haris Berkovic (@harisberkovic_com) дана 21. Јун 2016. у 7:45 PDT

 

- Rada i Haris obožavaju jedno drugo i koriste svaki slobodan momenat da provedu zajedno. Ono što se njoj nije dopalo jeste što kači fotografije na kojima je skoro pa go, te je tako zahtevala od njega da iste skloni sa društvenih mreža, jer smatra da to nije primereno za njega, pogotovo što misli da to nije njegov nivo - priča izvor blizak paru.

RADA MANOJLOVIĆ PROGOVORILA O BOLESTI: Ja idem samo na kontrole!

 

 

Rada nije imala želju mnogo da priča o ovom slučaju, pa je tako samo kratko rekla.

- Zaista ne bih želela bilo šta da komentarišem, to je njegova stvar, neka radi šta on želi - rekla je Rada za "Pulsonline".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svasta mindza rodi

pre 7 godina

Od tolike SRBIJE i tolikih SRBENDI... bas si jadnica!!!

Zox

pre 7 godina

Ako nemas sta pametnije da napises bolje cuti,SRBENDO!

kljunak spomenka

pre 7 godina

zasto cutis na ljajivcevku malu milosevic`?

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija