• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

09.11.2016

20:56

ĐANI NEĆE DA STANE, PRAVI ČETVRTO DETE: Moja žena je najjača pi*ka, ne skidam se s nje!

Estrada

ĐANI NEĆE DA STANE, PRAVI ČETVRTO DETE: Moja žena je najjača pi*ka, ne skidam se s nje!

Podeli vest

Radiša Trajković Đani kaže da njegova Slađa mora da izgleda "top", kao i da bi voleo da mu rodi još dvoje dece

Radiša Trajković Đani smatra da je njegova žena Slađa najbolja riba i priznaje da se "ne skida" s nje! Popularni folker ima i poseban motiv za to - želi da mu supruga podari barem još dvoje dece.

- Imamo dva sina i ćerku, ali ja bih voleo da mi moja Slađa rodi bar još dvoje dece. Mnogo sam dobar čovek i daće meni to Bog. Penjem se ja svaki dan na nju, ali treba pelcer da se začne - kaže Đani za naš list i dodaje da mu je velika želja da ima još potomaka:

Žena da trčka

- Kad sam dobio sinove, svi su rekli: "To je super, ne treba ti više." Ali, brale - ćerka je ćerka. Baš bih voleo da Slađa i ja još širimo porodicu. Radimo uveliko na tome, ali biće kako kaže onaj gore. Kad se to desi, mi smo na konju.

ĐANI: Kada iznosam patike iz Luj Vitona, ja ih reklamiram da bi mi dali nove, ali sam i dalje šmeker!

Kod zelenaša zbog bunde

Đani nam je priznao da se jednom prilikom zadužio kod zelenaša samo da bi njegova Slađa dobila novu bundu.
- Jako mi se svidela za Slađu jedna bunda od činčile, a nisam imao dovoljno para kod sebe. Tada sam na kamatu uzimao novac samo da bih je iznenadio poklonom! Volim, brate mili, da joj kupujem, srećniji sam kad njoj nešto uzmem nego sebi - ispričao je pevač.

Vrh riba
Rekao sam supruzi: "Ne smeš sebi da dozvoliš da ne mogu da legnem s tobom"
Đani

Folk pevač ističe da za njega ne postoji ni druga ni lepša žena od njegove Slađe:
- Ona mora da mi izgleda top! Rekao sam joj: "Ne smeš sebi da dozvoliš da ne mogu da legnem s tobom." Hoću da uvek izgleda dobro. Koliko košta da košta, nije problem. Želim u svakom trenutku pored sebe da imam ribu koja je pi*ka najjača! - priča folker, koji ne štedi pare na svojoj izabranici:
- Pa na šta bi to ličilo da se ja oblačim skupo i kvalitetno, a ona bezveze?! Baš ne ide. Nisam od onih, kao, ja sam pevač, pa ja idem prvi i bitan sam, a žena da trčka za mnom. Bože sačuvaj! Mora moja žena sve najbolje i najskuplje da ima i tačka.

SKROMNO! Đani: Onaj ko hoće da koristi moje ime moraće da izdvoji nekoliko MILIONA EVRA!

Informer

 

Osim što ženi ispunjava svaku želju, Đani zdušno podržava i ćerku Sofiju (11), koja želi da postane pevačica.

- Jeste ovo težak posao, ali ako Sofija to istinski bude želela da radi, imaće svu moju podršku, kao i za sve drugo u životu. Ja njenu sreću sigurno neću da kvarim. Težak je ovo posao, ali je i baš lep. Nikad nisi sa porodicom, ali je lepo kad imaš dosta para i možeš da živiš široko - zaključuje Trajković.

ĐANI NE MOŽE BEZ FLAŠE: Nikad neću prestati da pijem!

Slađa: Žene hoće da nam unište brak

Informer

Đanijeva supruga Slađa priznaje da je tokom više od 20 godina braka sa pevačem bilo puno žena koje su pokušale da im unište brak.
- Bilo ih je milion. Zovu ili pišu poruke, tvrde da je bio sa njima. Ni jednog jedinog trenutka nisam se potresla oko tih stvari. Čim tako pišu i pričaju, znači da je tražen. Pa ja mogu samo da budem ponosna kakvog muža imam. Sve dok ja svojim očima ne vidim da on nešto radi sa drugom, ništa ne verujem. Moja parola je: "Ne vidim, ne čujem, ne boli" - priznaje Slađa, koja obožava skupe poklone:
- Nedavno mi je kupio jednu baš skupu bundu. U šali sam mu dobacila: "Šta li si zgrešio, da mi je znati."

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DS

pre 7 godina

Bravo Djani,bravo Sladjo,svaka vam cast,samo naprijed do cetvrtog i petog djeteta.Takvi ljudi i treba da imaju mnogo djece.Evo prilike da se bracni parovi ugledaju na Djanija i Sladju i da Srbija izidje iz bijele kuge koja vec dugo hara u naem drustvu. Para,ljubavi i djece nikad dosta kaze stara srpska poslovica.

Sirovina

pre 4 godine

Ljakse, original. Sta on peva? Da se ne ponasa, kako se ponasa, kako govori o svojoj zeni, bio bi jos obicniji. Ovako, kaze za zenu da je p*cka, da se penje na nju, ona istetovirana, kič do kraja. Video sam ga prosle jeseni na letu iy Njujorka ya Beograd, slucajno u masi. Leti ekonomskom klasom. Gde su te silne pare za svoj komfor, a ne Rolex, Audi, patike za dž?

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija