• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

10.11.2016

08:40

CRNA RADO, ŠTA TI JE?! Ili da počnem da se drogiram, ILI DA UMREM!

Estrada

CRNA RADO, ŠTA TI JE?! Ili da počnem da se drogiram, ILI DA UMREM!

Podeli vest

Rada Manojlović rešila je da napusti žiri takmičenja "Neki novi klinci" zbog nesuglasica s kolegama. Pevačica zbog silnih obaveza kasni na svako snimanje, i to po nekoliko sati , što je njene kolege razbesnelo

Neki članovi žirija žalili se i Saši Popoviću, pa je i on uticao da se promene sudije u tom šouu.

- Njene kolege su besne jer je na snimanje poslednje emisije kasnila čak sat i po. Žalili su se da ona nije jedina koja ima obaveze i da je to nepoštovanje ostalih članova žirija - rekao je izvor iz Granda.

Rada se pravda da je najbolje da napusti emisiju jer ne može sve da postigne. Folk pevačica je bila utučena dok je to izjavljivala, očigledno zato što joj je neko od kolega i lično zbog toga zamerio.

- Mogu da umrem ili da počnem da se drogiram, pa da stignem sve. Ja radim, imam dosta nastupa, tako da mi je žao što ne mogu da ih ispoštujem. Da me ne bi čekali bespotrebno, najbolje je da ne budem u žiriju - rekla je pevačica za "Ekskluziv". I zaista je u pravu, bolje je ne pokušavati da se stigne na toliko mesta, to može da bude pogubno po zdravlje i da dovede do ivice ambisa u određenim slučajevima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dexxx

pre 7 godina

Samo se osvrcem na moj komentar od pre nekoliko godina...e to se sada njoj desava\n... nista od nje..za pola godine kao da nije ni postojala...zao mi je ali je to surova istina...a njeno ponasanje je dovodi do toga...\n

Matija

pre 7 godina

Hanuma Rada nije kao ranije. Njeni su preci u najtezim vremenima odolili Turcima, Rada nije!? "Brte ja sam sada bula a ne vlahinja, lijepo je sjediti medju siltetima sa nasom kahvom I ne hititi maksum" kaze Radojka.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija