• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

10.11.2016

20:28

TRAMP POMIRIO LJUTE RIVALKE! Ceca i JK: Novi predsednik SAD će zaustaviti ratove!

Estrada

TRAMP POMIRIO LJUTE RIVALKE! Ceca i JK: Novi predsednik SAD će zaustaviti ratove!

Podeli vest

Najveće srpske zvezde Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša srećne su što je Donald Tramp postao predsednik SAD, a ne Hilari Klinton, kojoj ne mogu da oproste bombardovanje Srbije

Najveće srpske zvezde Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša, koje godinama važe za ljute rivalke, konačno su se složile - Donald Tramp je jedini koji može da zaustavi ratove u svetu! Pevačice su oduševljene što je upravo on postao predsednik SAD, a ne Hilari Klinton, koja je bila deo mašinerije koja je 1999. godine bombardovala Srbiju.

One su otvoreno pokazale simpatije prema bogatom biznismenu i javno mu čestitale pobedu na američkim predsedničkim izborima. Folk zvezda Ceca Ražnatović kaže za Informer da Bilu i Hilari Klinton nikada nije oprostila bombardovanje, kao i da se nada da će novi čovek na čelu Bele kuće napokon doneti mir i stabilnost u svetu.

Kad se setim 1999. godine i bombardovanja, ne mogu da oprostim Klintonovima
Ceca Ražnatović

- Veoma mi je drago što je Donald Tramp pobedio! Čestitam mu od srca. On je tokom cele kampanje pokazivao blagonaklonost prema Evropi i Rusiji. Nadam se da će kao predsednik nastaviti sa tom politikom i da će doneti napredak celom svetu, pa i Srbiji - priča Ceca i dodaje:

- Kad se setim 1999. godine i bombardovanja Srbije, ne mogu da oprostim Klintonovima. Mnogo ljudi je stradalo zbog njih, a posledice osećamo i danas. Zbog osiromašenog uranijuma kojim su nas gađali brojna deca su se razbolela. Nije mi dobro kad razmišljam o tome. Zbog toga sam svim srcem uz Donalda.

CECA O TRAMPOVOJ POBEDI: Verujem da će njegova politika doneti napredak celom svetu, pa i našoj državi!

Stanija: Kad može Tramp, biću i ja predsednica

Instagram

Stanija Dobrojević kaže da baš kao i Donald Tramp možda i ona jednoga dana postane predsednica. Starleta je objasnila da je i sadašnji američki predsednik, poput nje, nekada bio rijaliti zvezda.
- Moj izbor je bio Tramp. Upoznala sam ga 2008. godine u njegovom kazinu "Tadž Mahal". Ko bi rekao da je taj isti čovek, biznismen i rijaliti zvezda danas postao predsednik Amerike. S obzirom na to da imam završen državni ekonomski fakultet, imam sve predispozicije pre da budem predsednik nego pevačica. Ameriku s njim na čelu očekuju radikalne promene - kazala je Stanija.de ubaci tekst


 

Avganistan, Irak, Liban, Sirija, Srbija, zemlje koje je Amerika napala, ubila predsednike, gde je narod stradao
Jelena Karleuša

Pevačica Jelena Karleuša otvoreno je na društvenim mrežama podržavala Trampa još tokom predizborne kampanje. Ona je takođe isticala da Klintonovoj ne može da oprosti rat i otimanje Kosmeta, ali i da se nada da SAD napokon ima na čelu čoveka koji neće ubijati po belom svetu i tako izigravati svetskog policajca.

- Nadam se da će Tramp zaustaviti ratove koji su njegovi

printscreen

mojugao

Aca Lukas, pevač

Žao mi je što Bil Klinton nije postao prva dama Amerike. Bravo Tramp!

prethodnici započeli, ostavljajući milione islamskih žrtava za sobom. Avganistan, Irak, Liban, Sirija, Srbija, zemlje koje je Amerika napala, ubila predsednike, gde je narod stradao... Da li je Tramp bolji? - upitala je pevačica i istakla:

- Hilari Klinton je zagovarala bombardovanje Srbije i nezavisno Kosovo. To niko ne može da zaboravi!

Pored njih dve, i mnoge druge ličnosti sa estrade pokazale su oduševljenje što Klintonova nije sela u predsedničku fotelju.

(FOTO) UPOZNAJTE TRAMPOVU SEKSI ĆERKU! Ovako izgleda prelepa Tifani!


Reakcije poznatih:

 

 

Nikola Demonja
Impresivno. Čovek koji je ovo stvorio teško da može da bude glup. Nažalost, i dobar takođe. Ali samo kad nije klan Klintonovih, meni ok.

Vlado Georgiev
Čestitam, gospodine Tramp

sidora Bjelica
Besana noć u porodici Pajkić, i beskrajna, beskrajna radost da je Donald uspeo. Da je najzad kraj nadmenog, arogantnog vašingtonskog sistema... Evo mladi Lav Pajkić jos od juna ne skida ovu kapu koju smo dobili kao poklon od Donaldovog izbornog štaba, jer kad niste građanin USA, nemate pravo da kupite kačket.

Nikola Rokvić 
Čestitke Trampu. Nadam se da će svet krenuti u nekom smeru. Zlotvori, doviđenja.

Ognjen Amidžić
Sad nam ne treba viza za USA 

 

Tamara Karić
Čestitam Donaldu Trampu. Ponosno kažem da sam verovala u tebe godinama, kada niko drugi nije. Pročitala sam mnoge tvoje knjige i uvek sam čuvala ovu kao podsetnik da uvek treba težiti uspehu. Čestitke tvojoj predivnoj porodici i Americi, svi treba da budete ponosni

Mirjana Bobić



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Roberte de Niro, džabe si urgiro

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Ако се прво састане са Путином... - испунио је своју мисију... и оправдао ИЗБОР...Ако се састану још на Аљасци ( на Превлаци између САД-е и Русије, оствариће се Велико Пророчанство!)...онда знам да је Бог узео ствари у "своје руке"...И да претстоји период просперитета и мира за све људе на свету... Ако не... Сачувај нас Боже... Не смем ни да помислим данас на тако нешто...!?

Ljubo

pre 7 godina

Ne volim Klintonove ,( Demokrate) ..ali kako smo poceli sa Trampom,mi Srbi glat odosmo u NATO...Bog da sacuva snazniju Rusiju i Kinu ,...e tada ostatak svijeta moze malo racunati na rashladjenje...

svorcigen

pre 7 godina

Da odgovorim ovom Amidzi cu.Odsad ce mozda trebati viza slicnim tebi,a mi nemamo para ni kartu do bgd da kupimo

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija