• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

11.11.2016

21:16

SEVERINA IZBEGAVA KEBU! Srpska snajka neće u Beograd jer joj je dojadio svekar!

Estrada

SEVERINA IZBEGAVA KEBU! Srpska snajka neće u Beograd jer joj je dojadio svekar!

Podeli vest

Severina je rekla Igoru Kojiću da ne želi više da dolazi u njegov dom na Bežanijskoj kosi jer im se Dragan Kojić meša u brak

Severina Kojić u poslednje vreme izbegava svekra Dragana Kojića Kebu i zato ne dolazi u Srbiju! Muzička zvezda sve više vremena provodi u Hrvatskoj umesto u porodičnom domu supruga Igora Kojića na Bežanijskoj kosi u Beogradu.
 

U svakoj čorbi mirođija

Ona je Igoru otvoreno rekla da više ne želi često da boravi kod njegovih roditelja jer joj je Keba postao naporan, a nervira je i što je počeo da daje izjave o njenom braku.

- Seve i Igor su na početku braka sve vreme bili u domu Kojićevih. Dragan i Olja su zbog toga bili oduševljeni, čak su im renovirali ceo jedan sprat. Pošto im se ćerka Nataša preselila u Los Anđeles, velika uteha im je bila što su oni živeli s njima. Mada Keba na sva zvona priča da se Severini i Igoru ne meša u brak, stalno im je delio neke savete. Uvek voli u svakoj čorbi da bude mirođija, pa je Severina otvoreno rekla mužu da to više ne može da trpi - ističe izvor blizak ovoj porodici.

 

 

Odlučna

Pevačica zbog Kebe u poslednje vreme zaobilazi Beograd u širokom luku. Sa druge strane, Kebin mali želi više da bude u svojoj zemlji, ali kao i uvek - ispunjava sve želje svoje drage.

Keba ide na američku turneju

Dragan Kojić Keba već je spakovao kofere i kreće na američku turneju! Napušta Beograd pošto će 22. novembra imati prvi nastup u Majamiju. Potom slede Sent Pitersburg, Džeksonvil, Ričmond i drugi gradovi. Keba će izdvojiti vreme da se vidi i sa ćerkom Natašom Kojić.

- Igor nikako ne može da ubedi Severinu da dođu u Beograd. Ona mu stalno ponavlja da se plaši da će se posvađati s njegovim ocem i da bi najbolje bilo da se samo ponekad vide na ručku, a ne da su non-stop zajedno. Kazala mu je da ona sa 44 godine ne može da se menja, da je celu porodicu Kojić prihvatila zbog ljubavi prema njemu, ali da ne želi da Dragan bude treći u njihovom odnosu - otkriva naš sagovornik.

Severina već neko vreme ima problema sa glasnim žicama, pa se svekru i svekrvi pravda da ne može da dođe kod njih jer veruje samo lekarima iz "lepe njihove".

- Severina i Igor stalno govore Kebi da ona u Hrvatskoj leči grlo, ali njemu nikako nije jasno zašto pevačica odbija najbolje beogradske specijaliste, koje on lično poznaje. Ne žele da mu priznaju istinu kako ga ne bi uvredili - priča porodični prijatelj.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nina

pre 7 godina

Ne volim Kebu, ali da mu je lako, nije. Nije lako gledati snajku koja izgleda kao da ste majku doveli svome sinu, a jos pride njena prošlost a jos njena budućnosti, godine je stigle a on zeli unuke

Petar Golemi

pre 7 godina

srugarica Seve neće,, trećeg u njihovom odnosu''.....Sta Keba postao svekrva .........

SARA

pre 7 godina

KONACNO DA JE NAPUSTILA BEOGRAD.\nHVALA BOGU SAMO DA OSTANE TAMO \n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija