• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.11.2016

09:44

(FOTO) STANIJA GOLA U NOVOM SPOTU! Pevačica otkrila sa kim je snimila DUET i kako se zove PESMA!

Estrada

(FOTO) STANIJA GOLA U NOVOM SPOTU! Pevačica otkrila sa kim je snimila DUET i kako se zove PESMA!

Podeli vest

Stanija Dobrojević i Marko Vanila snimili su duet. U pitanju je pesma "Na kraju balade" za koju će snimiti i spot ovog vikenda

- Stanija je vrlo profesionalna i drago mi je zbog ove saradnje, prevashodno zbog toga što sam prvi sa kojim je pristala da snimi duetsku numeru. Sasvim sam siguran da je u pitanju budući veliki  hit, jer je pesma brza, moderna i veoma "zarazna" - otkriva Marko koji poslednjih mesec dana vredno radi i na svom fizičkom izgledu kako bi u video spotu izgledao što bolje.

S druge strane, Stanija je bila redovna na časovima solo pevanja tako da su svi koji su bili u prilici da je čuju oduševljeni kako sada njen glas zvuči.

- Prezadovoljna sam kako je sve ispalo, pesma mi je baš legla i mislim da će publika biti baš zadovoljna!  - kaže Stanija i dodaje da su ona i Marko sjajna kombinacija i pun pogodak - Vanilla se sviđa mnogim devojkama i devojčicama i one obožavaju da ga slušaju i gledaju i osećam da će ovaj naš duet uskoro biti i njihova himna je lep dečko i mnogo je devojčica koje vole da ga slušaju i gledaju - priča Stanija koja puni klubove širom Evrope svakog vikenda i otkriva da će spot biti vrlo provokativan i seksi pošto mora i da se sluša i da se gleda jer je melodija vrlo zarazna!

Inače i Stanija se zbog dueta i snimanja spota baš potrudila pa je liniju dovela do savršenstva. Inače za spot joj je tim dizajnera kreirao nekoliko specijalnih bodija i drugih kombinacija koje će nagašavati njene atribute koje svi vole.

 

 

Inače Stanija je dala šansu svim mladim dizjanerima koji žele da sarađuju da se jave njenom timu jer želi da na estradi postavi nove standarde kada su u pitanju nastupi, spotovi i TV pojavljivanja.

Inače nakon promocije dueta Stanija i Vanilla će uraditi i nekoliko zajedničkih nastupa a prvi će se desiti već sutra u Švajcasrkoj.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nada

pre 7 godina

A gde su ti klubovi koje ova spodoba puni da i mi znamo-hahaha !!!!!!!!!! Napaljena baba devojka mogla bi da sjasi !!!!!!!!!!!!!!! Nista od fakulteta.

Drago

pre 7 godina

Da vam kažem, da će ovih dana i moja krmača, da snimi jednu pjesmu prije nego bude otišla u meso i mast, a za spot neće imati vremena jer će prije otići pod nož.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija