• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

15.11.2016

20:23

ANA I RASTA GRADE KUĆU OD POLA MILIONA EVRA! Pevačica i reper ošmekali plac na Avali!

Estrada

ANA I RASTA GRADE KUĆU OD POLA MILIONA EVRA! Pevačica i reper ošmekali plac na Avali!

Podeli vest

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta planiraju da izgrade velelepnu vilu nadomak Beograda... Supružnici već šmekali jedan plac na Avali

Ana Nikolić i njen muž Rasta Kavali odlučili su da se odsele iz grada i ulože pola miliona evra u izgradnju kuće nadomak Beograda.

Kako saznaje Informer, pevačica i reper ne žele više da žive u Aninom stanu u beogradskom naselju Autokomanda, pa će pazariti imanje blizu Avale na kome će izgraditi velelepnu vilu.

- Ana i Rasta ovih dana razgledaju velike placeve van grada jer imaju u planu da u svoj novi dom ulože čak pola miliona evra - priča za Informer izvor blizak poznatom paru.

Mini-hotel

Članovi žirija u emisiji "Ja imam talenat" će se skućiti, a glavnu reč vodi Nikolićeva, koja već ima ideju kako želi da izgleda njihov porodični dom.

Nećemo kupiti kuću u centru grada, to će pre biti kod Avale. Videli smo neke lepe placeve i gradićemo kuću od početka
Ana Nikolić

- Oni se sele iz grada da bi imali mir i tišinu, pa Ana hoće da kuća ima prostrano dvorište sa velikom ogradom kako bi imala privatnost. Angažovaće najbolje arhitekte i dizajnere da i kuća izgledala savršeno - otkriva naš sagovornik.

Pevačica je izrazila želju da njihova vila ima bazen, velike spavaće sobe, ali i lepu kuhinju.

- Planiraju da izgrade veliki bazen na svom posedu. Dosta para će biti uloženo u njega, ali i u mini spa-centar koji će se nalaziti u okviru vile. Pošto je Ana počela da trenira, odlučila je da naprave i teretanu u kući - prenosi izvor blizak paru.

(FOTO) KAO DA NAM JEDNI ANA I RASTA NISU DOVOLJNI! Tinejdžeri se masovno maskirali u ove estradne zvezde!

Informer

Posebnu pažnju Ana će pridati spavaćim sobama i prostorijama u kojima će biti smeštene njihove stvari.

- Ana i Rasta žele da imaju ogromne garderobere kako bi u njih stale sve njihove firmirane krpice - dodaje naš izvor.

Nema vremena za svadbu

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta su se u julu mesecu tajno venčali, ali pevačica želi da napravi veliko svadbeno veselje i crkveno venčanje, međutim, ne može da stigne zbog obaveza.
- Ana i Rasta imaju veliku želju da se venčaju u crkvi, ali mnogo rade, pa sada nemaju vremena za organizaciju svadbe. Ona planira veliki solistički koncert u Beogradu na proleće i oko toga će imati mnogo obaveza. Kad sve to završe, posvetiće se svadbi, ali kako sada stvari stoje, to će biti tek sledeće jeseni - kaže za Informer prijatelj novopečenih supružnika.

Neće dolaziti u Beograd

Pevačica je i sama nedavno priznala da jedva čeka da se odseli iz Beograda i da ona i Rasta uveliko planiraju kupovinu imanja.

- Nećemo kupiti kuću u centru grada, to će pre biti kod Avale. Videli smo neke lepe placeve i gradićemo kuću od početka - rekla je pevačica u emisiji "Ekskluziv".

Ana je objasnila zbog čega su se ona i reper odlučili baš za ovu lokaciju.

- Kada se odselimo, retko ću dolaziti u grad. Blizu mi je autoput, što znači aerodrom-kuća i to je to - izjavila je Nikolićeva.

PEVAČICA O EMISIJI JA IMAM TALENAT: TV Pink nam je debelo platio da budemo u žiriju!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dexxx

pre 7 godina

mislite Ana gradi?? jer ovsj sem th srozavih pantalona nema nista....hahaha\n\n

pettar

pre 7 godina

Zasluzni gradjani srbije, svojim napornim dugogodisnjim radom zaradili novac dajuci doprinos kulturi i primer mladima, a Drzava ih nagradila tako da ne moraju da plate porez i omogucila lagodan zivot na kojem mogu samo da im zavide svi visoko obrazovani iz bilo koje oblasti koji razmisljaju kako da iz meseca u mesec obezbede svojoj deci pristojan zivot u nadi da ce se ugledati na ove divne uspesne ljude. To vam je dragi moji Srbija i vrednosti koje se cene. Neka nam je sa srecom...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija