• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

16.11.2016

00:00

ŠOKANTNO, MERIMA NJEGOMIR HAPŠENA U NJUJORKU: Pevačicu uhvatili u laži, pa je deportovali u Srbiju!

Estrada

ŠOKANTNO, MERIMA NJEGOMIR HAPŠENA U NJUJORKU: Pevačicu uhvatili u laži, pa je deportovali u Srbiju!

Podeli vest

Pevačica policiji na aerodromu rekla da je došla na odmor, a ne da radi, ali su oni utvrdili da ne govori istinu pa su je, navodno, deportovali!

Merima Njegomir privedena je u Njujorku i zabranjen joj je ulazak u Ameriku na tri godine.

Ona je, kako tvrde dobro obavešteni izvori, letos pokušala da uđe u Ameriku s turističkom vizom, iako je tamo došla zbog zakazane turneje. Nakon provere, utvrđeno je da je pevačica pokušala da prevari službenike na aerodromu, zbog čega je privedena i posle 24 sata vraćena za Srbiju.

- Službenici iz emigracionog obavili su s Merimom uobičajeni razgovor. Ona je tvrdila da je došla na odmor. Nikakve nastupe nije pominjala. Nekako im je delovala sumnjivo, pa su je proverili i utvrdili da ne govori istinu i da se neće ponašati u skladu s vizom koju ima.

Čak su uspeli da nađu i plakat koji najavljuje jedan od njenih nastupa. Tada su je sproveli u pritvor, oduzeli joj vizu i zabranili ulazak u Ameriku naredne tri godine - kaže izvor blizak Merimi.

On dodaje da je pevačica pod policijskom pratnjom iz Amerike deportovana u Francusku pa odatle u Srbiju.

- Bila je očajna. Pre se vratila nego što je otišla. Na aerodromu u Surčinu sačekao ju je tadašnji partner Dragoljub. Neki su joj posle rekli da bi sve bilo u redu da je rekla da peva besplatno - ističe izvor.

Merima nije htela da komentariše ove navode, a njen bivši partner je rekao da ni on nije raspoložen da komentariše.

- Pitajte nju da vam objasni. Meni je zaista žao što joj se to dogodilo jer ona nije zaslužila da prođe kroz tako nešto - rekao je Merimin bivši izabranik.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vukica

pre 7 godina

Zlobnici jedni.Posla da zaradi da plati dug za struju i demolirani stan od drzave koji je godinama koristila.bas joj se neda a sa tajkunom pukla veza kuku lele!

Bas

pre 7 godina

...Je Imala peh!ili joj Je Neko \"smjestio\"?!Neko od \"nasih\"! Vole to nasi da rade.Ko ce Kome Ako nece svoj svome!Mozda neki nisu zaboravili da Je Merima siptarskog porijekla.

vojvoda

pre 7 godina

Tako to rade ameri.Nema sedenja na dve stolice kao kod nas.Penzija pa tezge i to bez poreza.Plati pa klati i ne laži.

Mare

pre 7 godina

Zena sklona k riminalu u Srbiji je decenijama uzurpirala drzavni stan i nije htela da ga vrati ,i kad je morala celog ga unistila ,za to je trebala u zatvor ,pa gospdja na kriminalan nacin htela od Amera da otme nema pravna drzava i ponela se prema njoj kao zadnjem kriminalnom olosu i jos joj tri godine zabranili ulazak u zemlju BRAVO

pero

pre 7 godina

jadnica,trebala da kaže da pjeva besplatno,tamo uzima pare ne plaća porez nikome a u srbiji uzme nacijonalnu penziju

Duško

pre 7 godina

Šokirajuće, uhvatili je da laže. Trebala da objasni da je to kod nas normalno ponašanje, jedno misliš, drugo govoriš, a treće radiš. A tezge služe da se siroti estradni radnici prehrane.

BALSA

pre 7 godina

TREBALA JE SAMO RECI DA VEC GODINAM PJEVA NA SVAKOJ KAMPANJI MILA I DPS I ODMA BIN JE PUSTILI

aska

pre 7 godina

Pa tako i treba. To se ovde "vade" da pevaju besplatno, kako ne bi platili porez, u svetu toga nema. Bruka

Olos

pre 7 godina

Nije nista sokantno. Ameri znaju sta rade. Pa ova pevacica prima nacionalnu penziju, muzicki urednik RTS i ako nikada ne dolazi na posao. prima penziju od radnog staza, prodaje stvari na pijaci uzima para od pevanja bez da plati porez ,clan je jedne politicke partije iako ne doprinosi nista i tako dalje. Ili se kaze gladna za para.

AS

pre 7 godina

Zvrndovka.Sta joj je to trebalo? Ona misli da je Amerika kao kad odes pod satru u Donje Brgule.

nada

pre 7 godina

Dobra pevacijca koja dugo traje na javnoj sceni ali veoma uobrazena i arogantna licnostpuna sebe !!!!!!!!!!! Naravno da svi oni idu preko neki sa laznim razlogom a neki pak imaju dozvolu za rad i taj zaradjen novac ne prijavljuju drzavi i jos dobiju tu nacionalnu penziju koju treba ukinuti. Ovoga puta nju su uhvatili i dobro je to - ko bi rekao " dama " a laze !!!!!!!!!!!!!!!

Nadja

pre 7 godina

Cudna vest... Da bi pevala tj zaradjivala Merima zna da joj je za to potrebna radna viza P3 Dakle,ako je imala B1B2 sluzbenik pri ulasku u US samo je mogao da predpostavi da svrha posete nije turisticka Ne mogu da poverujem da zena koja se ovim poslom bavi profesionalno rizikuje da udje sa neodgovarajucom vizom... Cudna vest ipak

gago

pre 7 godina

Ali uđe legalno onda mora da plati porez.Ovsko...

Dragomir

pre 7 godina

Ја сам у селу познат по томе што крстим јариће!Телефон се зна и ти ме зовнеш тад и тад а ја кажем тарифу.Да л' да одем у Америку што мисли да је сједињена и да тамо зарадим неки долар крстећи њихове јариће?Мис'им да боље не јер ће ме одавле неко исцинкари а амери исподизају ловце пресретаче и мен ме еве назад.Зато седи ди си а за боље јеси!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17