• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

16.11.2016

22:48

POTRČKO! BRENINA SNAJKA IMA NOVOG SARADNIKA: Filip Živojinović postaje Prijovićkin MENADŽER!

Estrada

POTRČKO! BRENINA SNAJKA IMA NOVOG SARADNIKA: Filip Živojinović postaje Prijovićkin MENADŽER!

Podeli vest

Filip Živojinović će Aleksandri Prijović birati pesme, saradnike, ali i zakazivati tezge kako bi pare od njenih nastupa ostale "u kući"

Brenina snajka Aleksandra Prijović uskoro će imati novog menadžera - Filipa Živojinovića. Par je odlučio da sin bivšeg tenisera Bobe Živojinovića u potpunosti vodi računa o njenoj karijeri, a pored toga što će joj birati pesme, saradnike, zakazivaće joj nastupe i dogovarati honorare.

Moraće da daje pere "Grandu"

Na taj način će novac ostati "u kući", a oni će provoditi još više vremena zajedno.

Ukoliko su se oni tako dogovorili, nema nikakvih problema
Boban Milovanović, menadžer "Granda"

- Filip će postati Aleksandrin menadžer i ugovaraće joj tezge. On će pregovarati sa gazdama klubova, jer su sigurni da će najbolje štititi njen interes. Filip zbog Lepe Brene dobro zna kako estrada funkcioniše, a i već je pratio devojku na nastupima i pohvatao je sve konce tog posla. Takođe, logično je da joj neće uzimati procenat kao što rade drugi menadžeri, pa će i taj deo para ostajati njoj. Ali moraće, naravno, i dalje da daje jedan deo para"Grandu" - kaže izvor blizak paru.

DRAMA! Prijovićka i Filip Živojinović preživeli PAKAO U AVIONU!

Bogati naslednik odlučio je da od svoje drage napravi veliku regionalnu zvezdu, pa je pokrenuo celu mašineriju koja će u narednom periodu raditi na tome da se ona nađe u samom vrhu estrade. 

facebook

- Njemu je san da Aleksandra jednog dana bude cenjena i poštovana kao što je Brena. Posavetovao ju je da uzme Sašu Vidića kao kreatora čije će stvari nositi, ima svog šminkera, frizera, radi i na svom izgledu i na pesmama. Za kratko vreme, zahvaljujući vezi sa Filipom, postala je veoma tražena kad je reč o nastupima. U planu je i album na kom će raditi najbolji tekstopisci i kompozitori - otkriva naš sagovornik.

Uživaju u Majamiju

Aleksandra i Filip trenutno se odmaraju u njegovom stanu u Majamiju u Americi. Živojinović je morao da pozavršava neke poslove "preko bare" kako bi u potpunosti mogao da se posveti pevačicinoj karijeri. Pošto nisu navikli da se odvajaju, i Prijovićka je otputovala sa njim.
- Došla sam ovde da se odmaram i ne bih sada ništa da komentarišem - bilo je sve što je rekla pevačica.

Već joj birao pesme

Prijovićka za sada ima dva velika hita, "Totalna anesteziju" i "Senke", a za oba je zaslužan Filip.

- On je "kumovao" saradnji Aleksandre i Mlađana Dinkića, kada je reč o "Totalnoj anesteziji". Ubedio ju je da će biti hit. Pesmu "Senke" je sam izabrao kod kompozitora Dragana Brajovića Braje, doneo joj kući i deset dana joj puštao dok nije postala svesna da ima dobru stvar. Već joj je izabrao i treću, za koju je siguran da će biti pun pogodak, a koju će pevačica snimiti posle Nove godine - tvrdi izvor Informera.

Pevačicin sadašnji menadžer Boban Milovanović tvrdi da nema ništa protiv da Filip preuzme njegov posao.

- Ukoliko su se oni tako dogovorili, nema nikakvih problema. Što da ne - poručio je kratko Boban.

IZIGRAVA DOMAĆICU DOK PRIJA ZARAĐUJE! Filip Živojinović se uselio u Aleksandrin stan!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bojana

pre 7 godina

Hoce da bude druga Brena.Brena se ne postaje Brena se Radja!!!#

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija