• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

17.11.2016

19:41

VESELIO BI SE DA MOŽE! Đanijeva žena u drugom stanju, ali lekari smatraju da bi trudnoća mogla da je UBIJE!

Estrada

VESELIO BI SE DA MOŽE! Đanijeva žena u drugom stanju, ali lekari smatraju da bi trudnoća mogla da je UBIJE!

Podeli vest

Supruga Radiše Trajkovića Đanija je zatrudnela u 49. godini, a pevač je u strahu jer lekar smatra da je trudnoća opasna po Slađanin život

Vest o trudnoći je potpuno iznenadila ovaj bračni par, a još veći šok je usledio nakon što im je doktor savetovao da Slađana ne zadrži bebu.

- Slađa se u poslednje vreme nije dobro osećala. Imala je vrtoglavicu i mučninu, pa je otišla kod lekara. Nakon što su urađene krvne analize, otkriveno je da je peti put u drugom stanju. Slađa i Đani imaju troje dece, a ona ima i sina iz prvog braka. Kada joj je lekar saopštio da je trudna, Slađa je bila u šoku - tvrdi izvor i dodaje:

ĐANI NEĆE DA STANE, PRAVI ČETVRTO DETE: Moja žena je najjača pi*ka, ne skidam se s nje!

- Nakon što se smirila, dočekao ju je novi šok. Doktor joj ne savetuje da zadrži bebu. Kući je otišla uznemirena i sve ispričala Ðaniju. On joj je rekao da će je podržati štagod da odluči, ali da mu je njen život na prvom mestu. Stavio joj je do znanja da je potrebna i njemu i njihovoj deci.

Da je situacija ozbiljna, potvrdio je i sam Đani.

ĐANI: Kada iznosam patike iz Luj Vitona, ja ih reklamiram da bi mi dali nove, ali sam i dalje šmeker!

- Rano je da se o tome govori. Da je situacija drugačija, vrištao bih od sreće, ali kako da se radujem kad je život moje Slađe ugrožen. Ona mi je najvažnija na svetu. Podarila mi je troje predivne dece i sve na svetu bih dao da mi rodi još jedno. Molim vas da me razumete, veselićemo se ako sve bude kako treba - rekao je Đani za Kurir Stars.

ĐANI NE MOŽE BEZ FLAŠE: Nikad neću prestati da pijem!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija