• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.11.2016

12:11

(FOTO) JE L' NEKO VIDEO CICA-MACU? Evo šta je JK pokazala publici u Tuzli!

Estrada

(FOTO) JE L' NEKO VIDEO CICA-MACU? Evo šta je JK pokazala publici u Tuzli!

Podeli vest

Jelena Karleuša je još jednom raspametila fanove! Na koncertu kolege Saše Matića u Tuzli, u petak, 18. novembra, JK se kao specijlna gošća na bini pojavili skoro kao od mama Divne rođena...

Oduševljena publika, posebno muški deo, mogla je do mile volje da uživa u glasu, ali pre svega u stasu izazovne Dive...

Ipak, osim bujnih duda, koje su prosto kipele iz tesnog brushaltera boje kože, i izvajane guze, JK je fanovima pokazala još nešto - CICA-MACU!

Instagram/karleusastar

(FOTO/VIDEO) KRČKA SE: Novi ALBUM Jelene Karleuše potpuno DRUGAČIJI od prethodnih!

 

 

A photo posted by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Nov 19, 2016 at 8:53am PST

 

 

 

A photo posted by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Nov 19, 2016 at 5:37am PST

 

 

 

A photo posted by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Nov 19, 2016 at 5:33am PST

 

(VIDEO) SMORILE SE! Marija Šerifović i JK legle NA POD od dosade na snimanju Zvezda Granda!

(VIDEO) ŽESTOK OKRŠAJ KOLEGA! Aca Lukas isprozivao JK: Koji ti je ku**c više!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Drago

pre 7 godina

Dali je potrebno bilo šta reći. Svašta majka rodi i vaspita.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Док су једни... - "оптимисти", Други - моралисти..!! Да је грех бити ГО људи би се ... - рађали ОБУЧЕНИ...!! Запамтите ово - "моралисти"..!! Бог зна шта ради...!! Испит је велики..!! "Нек се баци каменом ко није грешан" !!... Тако рече... Заборависте..? Срам Вас било... - тако "заборавне"...!!

miki delija

pre 7 godina

samo se jedno i pitam da joj tata nije bio to sto je bio ko bih za nju i znao na vezi je tu dosla a da bih opstala morala je nesto da pokaze da peva to nezna a da pokaze sisu i guzu i jos malo pastrmku to ima fala bogu zalosti moja dokle je stigla dno dna

sasa

pre 7 godina

J.K ako nemas obraza prema obicnom narodu,pitam te dali imas stida i srama prema svojim kcerkama.Sta mislis sta ce im djeca u skoli reci ko im je i sta im je mama

DS

pre 7 godina

Nema ona cica-macu nego sajkacu broj 5,a u glavi nista.

branko1

pre 7 godina

Strašno je to kad ti je sva pamet u usranom dupetu i "cica maci"

mica

pre 7 godina

to je kućni odgoj...u narodu se kaže iver od klade nepada daleko..

mira

pre 7 godina

Ne mogu da verujem kako se pecate na ove gluposti, lepo se vidi da nosi triko ispod haljine. Lepo ona zivi, a njena deca se nece stideti nje, jer im je obezbedila lep zivot i Verovatno skolovanje u inostranstvu gde nikog nije briga ko su im roditelji vec koliko para imaju. A vi osudjujte i gusite se u svojoj bedi i laznom moralu.

mici

pre 7 godina

A ti Moralna i Bogata neka si nam ziva i zdrava!

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija