• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stars/informer.rs

24.11.2016

15:23

BEKUTA O ODLUCI DA OSTAVI SINA U DOMU: Smatrali su me glupačom zato što ‘to’ nisam na vreme ubila!

Estrada

BEKUTA O ODLUCI DA OSTAVI SINA U DOMU: Smatrali su me glupačom zato što ‘to’ nisam na vreme ubila!

Podeli vest

Nakon 40 godina ćutanja na tu temu, Ana Bekuta je otvorila dušu povodom toga što je sina Igora Polića ostavila u domu za nezbrinutu decu

Naime, legenda narodne muzike je kao sedamnaestogodišnjakinja rodila dete, i to u vanbračnoj zajednici, čime je, kako sama kaže, stavila roditelje na stub srama, a celo selo ju je ogovaralo. 

- Želela sam da rodim dete. Istina, nanela sam bol svojim roditeljima, jesam ih osramotila, to sve stoji, zato je Igor nekih 8 meseci bio u domu da bi se ta klima u mom selu nekako dovela u normalno stanje i da bi prestale sve te priče. Pritisak okruženja je bio toliko snažan i bespogovoran da je moj mali lepi sin morao da se skloni sa očiju bezgrešnih - otpočela je svoju ispovest Bekuta za "Star".

MRKA I ANA UHVAĆENI U URGENTNOM CENTRU: Hvala što pitate, išao sam da odsečem ku*ac!

- Plod moje mladalačke ljubavi bio je krunski dokaz da sam nedostojna, da me je nečastivi obeležio. Da sam rodila koju deceniju ranije, možda bi me kao vešticu spalili ili barem proterali - nastavlja svoju priču Ana, uz priznanje da joj je i danas teško da o tome govori. “Posle strašnih unutrašnjih lomova, smestili smo Igora u dom. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana se nikada neće zaceliti. Smatrali su me glupačom zato što ‘to’ nisam na vreme ubila. Ili sakrila ili ostavila u nekoj udaljenoj bolnici.” 

(FOTO) ŽURKA POSLE BEKUTINOG KONCERTA: Mrka privatio Romanu, pa pevao ko Ivica Dačić!

- Svakog vikenda sam putovala da zagrlim Igora, koji bi mi se smešio u krevecu, nepogrešivo me prepoznajući. Do sledeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u nozdrvama i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko meseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo - završava svoju tešku ispovest Ana Bekuta, koja je, uprkos svima, odgajila svog sina i pružila mu nesebičnu majčinsku ljubav. 

Možda vam sada bude jasnije zbog čega se ona rasplakala na izvođenje ove pesme jednog od kandidata u prošlogodišnjim Zvezdama Granda.


(HIT VIDEO) MRKA I ANA ZAPEVALI U TOALETU! Potpuni urnebes!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija