• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

25.11.2016

19:37

PEVAČI ODBRUSILI DANIJELI VRANIĆ: Pa šta ako jedemo kod Lee, nemoj ti da nam brojiš zalogaje!

Estrada

PEVAČI ODBRUSILI DANIJELI VRANIĆ: Pa šta ako jedemo kod Lee, nemoj ti da nam brojiš zalogaje!

Podeli vest

Pevači koji često dolaze kod Lee Kiš poručili su Danijeli Vranić da gleda svoja posla, te da će oni uvek jesti kada dođu u emisiju kod voditeljke TV Pink

Njima nije bilo pravo što je Vranićeva izjavila da idu kod Lee praznih stomaka kako bi se na snimanju kod nje dobro najeli.

Ma zabole me ona stvar, da izvineš. Sad ja treba da se pravdam nekom da li jedem ili ne
Lepa Lukić

Frontmen grupe "Trik F/X" Sani kaže da bi pevačica trebalo da se stidi izgovorenih reči.
- Sramota je što tako priča. Čest sam gost u toj emisiji i svaki put jedem. Čak se i Lea šali na moj račun zbog toga, ali ja se ne ljutim. Ja bar jedem pred kamerama, a ima i onih što navale na klopu kada se ugase svetla. U redu je da ne jedeš po emisijama, ali ne treba druge da prozivaš zbog toga - kaže Sani.

Danijelu treba da bude sramota što tako priča
Sani "Trik F/X"

Zorica Marković je saglasna sa kolegom.
- Što da ne jedu pevači, pa zar je sramota jesti? Ni ja ne mogu da odolim toj ukusnoj hrani. Ali nikome ne brojim zalogaje, ne gledam ko, kada i koliko jede, pa bi mogli i drugi da se drže toga - smatra Zorica.

S druge strane, kraljicu narodne muzike Lepu Lukić poprilično je iznervirala ova Danijela opaska.
- Ma zabole me ona stvar, da izvineš, ne zanima me ko šta priča. Sad ja treba da se pravdam nekom da li jedem ili ne - bila je oštra Lepa.
 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zokiB

pre 7 godina

Danijela je u pravu.Ovamo glume neke zvezde a kuci nose pola cajne kobasice koju dobiju od sponzora emisije.\n

kradu slaninicu

pre 7 godina

ne samo sto jedu vec i trpaju po dzepovima za poneti. par puta su ih uhvatili pa su morali da prazne dzepove!

miki delija

pre 7 godina

danijela -daco lepoto sve si istinu im rekla glavu gore vredis zato te i nevole najlepsa si mi i jako jako zgodna diva vrh si uzivaj

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija