• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

27.11.2016

20:14

PEVAČICA OSTALA BEZ DŽIPA! Kaći policija oduzela ukradenu "bembaru"!

Estrada

PEVAČICA OSTALA BEZ DŽIPA! Kaći policija oduzela ukradenu "bembaru"!

Podeli vest

Katarina Živković očajna jer su joj saobraćajci zaplenili automobil BMW X3 čiji nestanak je prijavljen u Nemačkoj

Katarini Živković je pre tri dana policija zaplenila automobil BMW X3 jer je ukraden! Pevačica je bila u svom rodnom Leskovcu kod roditelja na slavi, a kada je krenula za Beograd, zaustavili su je saobraćajci i na licu mesta joj oduzeli auto! Kaća je očajna što je ostala bez "bembare", koju je obožavala.

Presela joj slava

Dobra fora
Kaća se u početku smejala jer je bila ubeđena da je u skrivenoj kameri, posle joj se slošilo

- Kaća je prošle nedelje otišla kod mame i tate kako bi proslavili Aranđelovdan. U utorak rano ujutru krenula je za Beograd jer je imala brojne obaveze. Na naplatnoj rampi su je zaustavili policajci. Kaća im je dala saobraćajnu i vozačku dozvolu i nije joj bilo ni na kraj pameti da će ispasti neki problem - priča za Informer izvor blizak pevačici, i dodaje:

- Policajci su nekoliko minuta proveravali njena dokumenta, a onda su je zamolili da izađe iz auta. E, tu je počela drama.

OBRAČUNALA SE SA HEJTERIMA! Katarina Živković: Svi koji me prozivaju su SELJAČINE!

Kada su "panduri" Kaći rekli da je njen auto ukraden, bila je ubeđena da je žrtva skrivene kamere.

Nema sreće sa kolima

Pre mesec dana Katarina je imala nezgodu sa automobilom. Dok se vraćala sa nastupa iz Bosne, auto je proklizao, probio zaštitnu ogradu i sleteo sa puta. Na sreću, prošla je nepovređena. Kaća nam je nedavno otkrila i da je na jednom veselju umesto novca dobila ključeve luksuznog automobila, ali ih je vratila. Da je znala da će policija uskoro da joj zapleni kola, verovatno bi prihvatila taj skupoceni "bakšiš".

- Saopštili su joj da vozi kradeno vozilo i da moraju da joj ga oduzmu. Kaća je počela da se smeje jer je bila ubeđena da je neka fora u pitanju. Gledala je ranije one skrivene kamere, pa je pretpostavila da će i ona biti u nekom novogodišnjem šou-programu. Međutim, kad su izvadili zapisnik, uzeli joj podatke i saopštili da je za auto koji vozi prijavljen nestanak u Nemačkoj, slošilo joj je. Očajna je i dalje - govori naš sagovornik.

Neće biti gonjena

Ako joj je za neku utehu, Živkovićeva neće imati nikakve posledice zbog toga što je kupila ukradeni auto.

- Pozvali su pauka koji je pokupio Kaćin auto, a ona je krenula policijskim kolima za Beograd, gde je u Zemunu dala izjavu o celom slučaju. Posle svih peripetija pozvala je taksi i otišla kući. U stanici joj je rečeno da neće biti gonjena jer nema veze sa krađom - zaključuje izvor.

Katarina Živković se u petak nije javljala na telefon novinarima Informera, pa smo ostali uskraćeni za njen komentar.

BANE U NOĆNOM PROVODU SA KAĆOM! Ni mesec dana nije u braku već je viđen sa bivšom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
miki delija

pre 7 godina

ako se secamo onog natpisa da su ti glavni lopovi koji kradu kola i veliki prijatelji sa estradom onda vam je sve jasno kao navodno nije znala ha ha ha ha

MARKO

pre 7 godina

IZGLEDA DA CENA PADA DOK SU TAKVI POKLONI U PITANJU

Duško

pre 7 godina

Nekada su deci pred spavanje pričali priču o Cvrčku i Mravima. Vremena se menjaju a i priče za laku noć.

DS

pre 7 godina

Katarina,cura fina,ostala bez dzipa,po dzepu se pipa ,a policija nije imala namere da se s njom igra skrivene kamere. Draga Kaca,nek ti ovo bude skola da se ne kupuju ukradena kola.

dragan

pre 7 godina

kako li je registrovan kad je ukradjen koliko papira za uvoz vozila treba a jedan od njih da je vozilo odjavljeno u nemackoj i plus carinski papir za izvoz vozila iz eu u trece zemlje \n

Branko

pre 7 godina

Vrlo brzo su ovi u stanici u Zeminu zaključili da ona nije znala za kradju. Pa zna gde je i kako kupila auto i koliko ga je platila. Ne bih se iznenadio da sutra pročitam kako je sve bila greška saobraćajaca i da joj se uz izvinjenje vrati auto a saobraćajci zbog "nestručnosti" na disciplinski postupak.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija