• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jutarnji list/avaz

29.11.2016

22:29

MILAN POPOVIĆ VAN SEBE: Severina je nestala, već mesec dana ne dolazi po sina!

Estrada

MILAN POPOVIĆ VAN SEBE: Severina je nestala, već mesec dana ne dolazi po sina!

Podeli vest

Severina Kojić nije samo nestala iz javnosti, ni njen bivši verenik Milan Popović već neko vreme nije čuo ništa o njoj iako je kako je rekao, pokušao da snjom stupi u kontakt

- Pokušavam svo vreme da je kontaktiram, ali bezuspešno, od početka oktobra- rekao je Popović.

Severina je pre mesec dana objavila da se povlači iz javnosti zbog operacije glasnih žica i otada na društvenim mrežama objavljuje samo stare fotografije. Ni njen suprug Igor Kojić ne objavljuje zajedničke fotografije, jedino su sa starim fotkama čestitali prvu godišnjicu braka, ali nikakvog znaka da su je zaista proveli zajedno nije bilo.

Popović je sina Aleksandra poslednjih sedmica zadržao kod sebe, jer ga nije želeo da preda nekom trećem. Kako kaže, nema baš nikakvih informacija o tome gde se Severina nalazi niti šta se s njom događa. Za to vreme mu se, kako kaže, nije javio niko od osoba bliskih pevačici.

- Obratio sam se Centru za socijalnu rad i policiji- rekao je Popović.

Severina nije želela da razgovara o ovoj temi, a njen menadžer Tomica Petrović odgovorio je RTL-u da Severina nema nameru da raspravlja s Milanom preko medija.

- Pošto ga je Severina ostavila, on joj je pretio da će je uništiti i da će u medije davati svakakve laži kako bi je diskreditovao i kao majku i kao osobu. Milan Popović je protiv Severine i njenih bližnjih podigao 30-ak tužbi i sve ih je izgubio, a sve to radi kako bi Severini oduzeo dete.

Broj tužbi se povećao pogotovo nakon što se Severina udala što i dalje dokazuje da mu nikad nije bilo stalo do interesa deteta- rekao je advokat.

Prema informacijama na njenoj službenoj fejsbuk stranici, Severina bi trebalo da se pojavi već 3. decembra na koncertu u Nemačkoj, pa možda tada objasni svoj misteriozni nestanak.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
brizni tata popovic

pre 7 godina

pa sta ako se ne javlja, ZELEO si da sin bude kod tebe, iiii eto vec mesec dana je kod tebe, ali, Bojim se da bi ti njega da vratis mami i budes slobodan, ali da i dalje napadas Njegovu Mamu. STIDI SEEEEE

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Ми се не мешамо у њихове односе.

SARA

pre 7 godina

KAKO NESTALA????\nTREBA JOJ 3 MESECA ZA PLASTICNE OPERACIJE.\nSAMO DA SE NE VRATI PONOVO U SRBIJU.\n

Aleks

pre 7 godina

Bila je kod mene i ostavila ti poruku; Dragi Milane, ja sam u jednu kliniku, da izvadim iz usana 3 litra botoksa! Čim to sredim, eto me kod tebe na čaj! Ljubac, tvoja bivša Ševe!

boki

pre 7 godina

za njega znam da je biznismen a za nju da je glumica, nisam znao da imaju dete i ovakve probleme.  Ko zna mozda sprema neku ulogu pa ne moze da se javi. \n

dragan

pre 7 godina

ma samo je htjela dijete a ti si bio naivan proslaje sito i reseto

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17