• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. M.

01.12.2016

16:47

RADA OTVORILA DUŠU: Udala bih se za Harisa, baš ga volim!

Estrada

RADA OTVORILA DUŠU: Udala bih se za Harisa, baš ga volim!

Podeli vest

Rada Manojlović otkrila je da bi se sutra udala za kolegu Harisa Berkovića kada bi je on zaprosio

Lepa pevačica ne krije da uživa u ljubavi sa devet godina mlađim dečkom, sa kojim bi rado stvarala porodicu.

- Udala bih se za Harisa - rekla je Rada i dodala:

Sada najviše volim. Volela sam i ranije, ali ne ovako intenzivno
Rada Manojlović

- Sada najviše volim. Volela sam i ranije, ali ne ovako intenzivno - iskrena je bila Manojlovićeva, koja mašta o tome da se uskoro ostvari u ulozi majke.

Pevačica je ispričala da uživa u vezi, da joj nikada nije bilo lepše. Ona ne krije da je Harisa zavolela cela njena porodica, te da su priče o tome da njen tata brani da bude sa njim netačne.

- Dugo sam krila našu vezu i bolje je da sam nastavila da je krijem jer sada pišu svašta. Naravno da moj otac ne brani da budem sa Harisom. Tata me, kada vidi neku naslovnu na kojoj je, pozove i kaže: "Ja ovako nisam rekao."

DRAMA KOD RADE I HARISA! Brane im da žive zajedno?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Забрини се...Чим те "мали" - "избали"....Неће бити "мали"... А ти нећеш бити... - "млађа"... ?!

Gogi

pre 7 godina

Naivne Srpkinje!Izvodat ce je musliman,"ogrebati"se o njenu slavu,i onda ce je sutnuti.Zasto nekaze,sta njegova porodica misli o njoj?Harisu nece njegova porodica dozvoliti da je ozeni,sve i ako bi htjeo!Nemoze se kalemiti kruska na jabuku.Kada bi Bosanci dozvolili da se njihova devojka zabavlja sa Srbinom?Nikada.Kada bi Bosanci dozvolili da Srbin bude u Sarajevu sef zirija,kao Haris Dzinovic u Sarajevu!Samo nama nije bitno ko je ko,a kada Srbi udju u Hrvatsku ili Bosnu docekaju ih na noz.Tako nam i treba kada smo naivni i nikako da se skola naplacamo!

pera

pre 7 godina

srpkinje su glupe,ni ratovi ni mrznja ni pretnje ni omalovazavanja naseg naroda u proteklih 25 godina nisu dovoljni da nauce lekciju o muskarcima muslimanima i njihovoj veri,a ni poslednji dogadjaji zene koja ne moze da vidi svoju decu iz braka sa turcinom i sada je drzavu zajahala,a kad se udavala drzavu nije pitala.

Perica

pre 7 godina

Ko se smije opkladiti da će Rada, ako se uda za muslimana, za koju godinu protestvovati ispred neke institucije kao ona gospođa što traži da joj vrati turčin djecu.

senahid

pre 7 godina

postovana ne gospodo vi sto komentarisete A sta to vama smeta sto je rada pravoslavka a Haris musliman eto oliko ste vi svi optereceni Mrznjom Osvestite se maloSretno im bilo

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Ми не подржавамо брачну илити ванбрачну заједницу Радмиле из Пожаревца и овог Хариса, не зна се одакле је. Радмила је православна Српкиња, он је мухамеданац. Како ће Радица без крсне славе, без освећене иконе свеца, без кандила, без Божје службе, без Божића, без Васкрса. Како ће се венчати у џамији, а не у храму Српске православне цркве. Јесте да је остарила, такорећи баба девојка, али неко је мора просветлити. Што је отац не усмери на прави пут. Јадница.

petar

pre 5 godina

Rada je obicna ovca koja je legla pod lojavog ovna da ima ponos koliki joj je dug nos nikada ne bih to uradila pored nasih lijepih dobrih pametnih i postenih Srba ona leze pod ovna tako ti je to kad imas samo veliki nos,a nikakav ponos

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija