• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star/Informer.rs

01.12.2016

17:11

MIROSLAV ILIĆ DOBIO BIVŠU NA SUDU! Pevač neće morati da dokazuje očinstvo nad Devinom Antonovićem!

Estrada

MIROSLAV ILIĆ DOBIO BIVŠU NA SUDU! Pevač neće morati da dokazuje očinstvo nad Devinom Antonovićem!

Podeli vest

Miroslav Ilić neće morati da ide na DNK test i dokazuje očinstvo nad Devinom Antonovićem, koji tvrdi da je njegov sin

Mirjana Antonović, koja je u mladosti bila u vezi sa slavujem iz Mrčajevaca i, kako tvrdi, sa njim dobila sina Devina, pokušala je sudskim putem da natera Ilića da prizna očinstvo.

Međutim, sud je poništio tužbu za utvrđivanje očinstva, piše magazin "Star".

Pevač nije želeo da komentariše išta vezano za ovaj slučaj, šta više veoma je burno reagovao kada su ga novinari pozvali kako bi dao izjavu za medije.

- Ma ne zanimate me uopšte. Neću da pričam ništa osim ako nema veze sa predstojećim koncertom u Sava centru - rekao je Miroslav.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ddd

pre 7 godina

On je jedna obična krpa od čoveka. Po našem zakonu utvrdjivanje očinstva DNK testom je obavezno samo u slučaju maloletne dece. S obzirom da je Devin već odavno punoletan, Ilić je odbio DNK jer zna da on JESTE njegov sin, ali zvanično ne želi potvrdu DNK testom jer bi u tom slučaju Devin imao sva zakonska prava na nasledje. To je odgovara njegovoj ženi i deci. Devin kao lekar anesteziolog u Americi zaradjuje u proseku $400.000 godišnje (bruto). Ne trebaju mu Ilićeve pare.

nada

pre 7 godina

Hoce li DNK ili nece ukoliko je njegov sin trebalo bi biti samo njegova sramota i nista vise! Ako je njegov neka se stidi a ako nije neka se majka stidi !!!!!!!!!!!!!! Sto se tice naseg pravosudja jasno je da mu je zet Sutanovac - sto sve govori u njegovu korist !!!!!!!!!! Kada radjate vambracnu decu onda ih radjajte za sebe .

borovo

pre 7 godina

ima onaj gore...sve gleda..joj kad udari po zivotu pa ga sj..e za cas...ne mozes pobeci od sebe....

deda Raša

pre 7 godina

Ljudi bez karaktera pravdaju svoje sumnjive postupke trgovackim principima - u trgovini je sve dozvoljeno.

tosa

pre 7 godina

Ако је суд мислио на Шутановца, он сигурно није Илићев син.Син му је интелегентан и образован и то је једина сумња да није његов син, мада стручњаци кажу да интелегенцоја долази од мајке.

miloš

pre 7 godina

A što se vi bavite tuđim životima i odakle vam pravo da sudite bilo kome. Vi sve znate ko kad gde šta, i znate sve šta se dešava i dešavalo. Ne sudi biće ti suđeno. Malo gledajte svoja dvorišta TRAČARE.

sasa

pre 7 godina

Miroslave potpuno si u pravu,pitam se samo de su bili tolike godine.Miroslave oni hoce samo tvoje bogastvo i tvoju imovinu.Nedaj im nistai bogu hvala imas ti to kome ostaviti,a oni neka se baskare tamo u americi

brankica

pre 7 godina

Ne branim ilića ali te žene spavaju sa poznatim pjevačima i onda ajd na sud.nek se pokrije i nek ide za ameriku.

logicno

pre 7 godina

ovo je poznato od starta. ja ne znam zasto se u medijima spinuje. ne mozes ti nikog naterati da uradi test ocinstva niti sve i kad bi dokazao da je dete njegovo ne mozes ga naterati da prizna ako nece. kako mozes nekog na silu da nateras ako nece? hajde neka neko objasni. akt priznanja je stvar koju mora osoba licno da uradi. neko moze da nece sve i da ga ubijes. kako naterati? ne moze. to je dobrovoljna baza. kao sto zena ima dobrovoljnu odluku hoce li da abortira ili rodi (muskarac se tu ne pita nista, nije njegovo telo u pitanju), tako i muskarac ima mogucnost hoce li da prizna ili nece. to su elementarne stvari. nisu mi jasni komentatori koji bulazne kako neko nesto MORA da prizna. covek mora samo da umre. sve drugo moze i ovako i onako. ne lupajte vise.

Violeta

pre 7 godina

Smiri se Gordana, naravno da ne mora. Samo bi bilo smekerski da jeste. Taj momak toliko liči na njega da je DNK nepotreban.

narod

pre 7 godina

Necastan taj pevac,nema ni hrabrosti,a i zeta je dobio prema sebi!\n

slavi

pre 7 godina

Da sada kad imakoncert da narod dodje da pokasira prica daje pobedio onje taka beda od karaktera da nikad nese pobediti

Boban

pre 7 godina

Svi znamo,i ti i tvoja zena i kcerka ,sina ne racunam,da JESI otac ..Sram vas bilo kao porodicu..tebe najvise..

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17