• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

01.12.2016

20:51

KARLEUŠA I MARIJA ŠERIFOVIĆ ISPROZIVALE SAŠU POPOVIĆA: Stipsa si ko Baja Patak!

Estrada

KARLEUŠA I MARIJA ŠERIFOVIĆ ISPROZIVALE SAŠU POPOVIĆA: Stipsa si ko Baja Patak!

Podeli vest

Jelena Karleuša i Marija Šerifović tražile Popoviću da ih časti skupocenim televizorom i luksuznom torbom, ali su onda zaključile da neće to uraditi jer je štekara

 

Jelena Karleuša i Marija Šerifović potkačile su direktora "Grand produkcije" Sašu Popovića i poručile mu da je stipsa kao Baja Patak, crtani lik koji je vremenom postao merna jedinica za štekaru.

Televizor koji mi se dopao košta 679.989 dinara. Šta misliš, Karleuša, da tražim Popoviću da mi kupi?
Marija Šerifović

Članice žirija "Zvezda Granda" javno su isprozivale Popovića jer se teško hvata za džep i pripretile da će od sada da kuliraju na snimanjima emisije. One su mu jasno stavile do znanja da su nezadovoljne tretmanom u žiriju i zatražile mu da im kupi televizor i brendiranu tašnu.

- Televizor koji mi se dopao košta 679.989 dinara. Šta misliš, Karleuša, da tražim Popoviću da mi kupi?Biće kao i sa tvojom torbom - pitala je Marija koleginicu na Tviteru.

Informer

Karleuša je odmah odgovorila da ne veruje da će se direktor "Granda" otvoriti i tom prilikom ga uporedila sa čuvenim junakom Volta Diznija.

 

 

- Pre ću izgleda ja da ti kupim taj TV, a i sebi tašnu, nego naš Baja Patak što će se otvoriti. Mogle bismo malo da spavamo na snimanju - poručila je kao iz topa Jelena, koja je već jednom ranije tražila Saši Popoviću da je časti ako podigne gledanost emisije. Tada ga je molila da joj kupi brendiranu torbu koju do danas nije dobila, pa očigledno zato ne veruje ni da će Marija uspeti da mu iskamči skupoceni televizor.

 

 

- Rekla sam Popoviću kad dođemo do šera od 30 da mora da časti! Samo da smislim kako! Mogao bi da mi nađe nemoguću bež "hermes birkin" 40 cm tašnu? Da! - napisala je svojevremeno pevačica na Tviteru, ali je Saša izignorisao njenu molbu.

PEVAČICU ZAUSTAVILI SAOBRAĆAJCI: Karleuša šest godina vozi kola BEZ DOZVOLE!

JK: Ja sam ovde iz ljubavi

Kompozitor Dragan Stojković Bosanac je u jednoj emisiji "Zvezda Granda" indirektno poručio da ih Popović ne plaća.
- Koliko tebe ne plaća? - pitao je Bosanac Karleušu, a Jelena je odgovorila:
- Ja sam ovde iz ljubavi. Želim ovim mladim ljudima da pomognem svojim savetima.


 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nislija lazov

pre 7 godina

Obe su lujke na svoj nacin.ko njih shvata za ozbiljno?

Vuki

pre 7 godina

Samo ovde kod nas ima, da se na bivse pevace obraca paznja..

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija