• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

02.12.2016

18:39

(FOTO) SEKS NA BRZAKA, A ŠTO DA NE? Tanja Savić privela muža u WC i vratila mu osmeh na lice!

Estrada

(FOTO) SEKS NA BRZAKA, A ŠTO DA NE? Tanja Savić privela muža u WC i vratila mu osmeh na lice!

Podeli vest

Muž Tanje Savić Dušan Jovančević je bio nervozan, pa je pevačica odlučila da ga smiri u toaletu, iz kog su oboje izašli nasmejani

Pevačica Tanja Savić je u sredu na snimanju novogodišnjeg programa DM televizije u Požarevcu "privela" muža Dušana Jovančevića u WC. "Zvezda Granda" ga je bez imalo blama uzela za ruku i naočigled svih gostiju otišla sa njim do toaleta.

TANJA SAVIĆ O SUKOBU SA SESTROM: To nije nešto što ne može da se oprosti!

Uzavrele strasti
Supružnici su, izgleda, hteli da pokažu pred svima da su strasti među njima uzavrele iako se konstantno spekuliše da im je brak u krizi

Dobro raspoložena Tanja je očigledno htela malo da smiri svog nervoznog supruga. On je tokom čitavog dana bio neraspoložen. Stalno je nešto zanovetao, ubrzavao ju je dok je davala intervjue novinama i zapitkivao kada će sve da se završi. Da bi oraspoložila muža, pevačica je odlučila da se skolne od znatiželjnih ljudi:

- Idem do toaleta, hoćeš sa mnom? - dobacila je pevačica mužu, a on je odmah skočio na noge i razvukao osmeh na lice.

(VIDEO) KRALJICA LAPSUSA TANJA SAVIĆ: Htela je da bude voditeljka, ali se uverila koliko je to "težak posao"

Supružnici su, izgleda, hteli da pokažu pred svima da su strasti među njima uzavrele iako se konstantno spekuliše da im je brak u krizi.

Tanja tajanstvena
Kolege su komentarisale da su otišli na seks na brzaka, međutim, Tanja nije htela da nam otkrije šta je radila sa Dušanom iza zatvorenih vrata

Kolege su odmah počele da komentarišu da su otišli na seks na brzaka, međutim, Tanja nije htela da nam otkrije šta je radila sa Dušanom iza zatvorenih vrata. S obzirom na to da su se u toaletu malo duže zadržali, nema sumnje da su imali vremena da odrade posao.

Bilo kako bilo, iz WC-a su izašli sa osmehom na licu, a Dušan više nije bio nervozan, niti je komentarisao snimanje. Tanja se posle "razgovora" u toaletu, bacila na krkanje da povrati snagu. Potom je otpevala nekoliko svojih pesama na plejbek, pa su ruku podruku otišli kući. Možda da završe započeto...

 


Krkanje, cirkanje...

Kao i na svakom snimanju koje traje više od 10 sati, folkeri su i na ovom ogladneli, pa su se bacili na klopu. Najhalapljiviji je bio Era Ojdanić, koji nekoliko puta dopunjavao tanjir i jeo nasred restorana. Ništa manje nije krkao ni njegov kolega i drug Bora Drljača. Oni se nisu uzdržavali ni od alkohola, pogotovu ne Đani. On se toliko zaneo da je i kući krenuo sa flašom u ruci. Goca Lazarević se toliko opustila da je u jednom momentu isprosipala kafu.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Žarko Radovančev
Žarko Radovančev
Žarko Radovančev
Žarko Radovančev
Žarko Radovančev

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nevenka uzelac

pre 7 godina

ajde bre kakav rat kada je u pitanju na brzaka ko zeko!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija