• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

02.12.2016

22:24

ACA LUKAS VRATIO TUŽBU BIVŠEM MENADŽERU: Hoćeš da dobiješ pare uz pomoć falsifikata!

Estrada

ACA LUKAS VRATIO TUŽBU BIVŠEM MENADŽERU: Hoćeš da dobiješ pare uz pomoć falsifikata!

Podeli vest

Nakon što je Saša Mirković, nekadašnji menadžer Ace Lukasa, podneo tužbu protiv bivšeg saradnika zbog neovlašćenog objavljivanja spota i pesme "Voliš li me", prvi put u javnosti pevač objašnjava zbog čega je došlo do sukoba između njih dvojice

Kako tvrdi, Mirković od njega pokušava da uzme novac koji mu on u stvari ne duguje, a za sve to, kaže, ima dokaze.

- Pre nekoliko godina smo imali sudsko poravnanje, imam dokaze za to. Za to je dobio dva koncerta u „Areni“, jedan smo odradili, drugi smo otkupili od njega. I za to imamo papire. Ostao je neki dug od tridesetak hiljada evra, koji je na naplatu pristizao ovog meseca, ali on nije hteo da uzme taj novac, jer je hteo da tuži „KVZ music“ i mene jer hoće preko ‘leba pogače, kao poznati prevarant i manipulator. Posle našeg sudskog poravnanja radili smo još nekoliko koncerata, ali nisam potpisivao bilo kakav ugovor sa njim jer nisam lud. On to sve radi zato što je falisifikovao nekakav novi ugovor između nas dvojice, zbog čega će dobiti krivičnu prijavu i tužbu za falsifikovanje. On je opasan manipulator i prevarant - priča Lukas za Alo! i dodaje:

PRIHVATIO NOVU ULOGU, ALI NE ŽELI DA BUDE GLUMAC! Aca Lukas: Ne mogu sa 48 godina da menjam profesiju!

- Čovek se hvata kao davljenik za slamku, pošto je u bekstvu. Zašto ne dođe u Beograd da sve rešimo, nego je pobegao iz zemlje. Uskoro ću da otkrijem koga je sve prevario u Srbiji i zbog čega nije u zemlji. Pošto je u egzilu, ne vidi gde bi mogao drugo da se vadi nego na meni, ali na pogrešnu adresu je došao. Nisam hteo da se prepucavam sa njim, ali kada je počeo da me napada, našao sam za shodno da u javnosti otkrijem pravu istinu. Isplatio sam gospodina jer su mu očigledno trebale pare, ali što je mnogo, mnogo je - kaže pevač, koji ne spori da je ostao jedan deo duga koji treba da isplati Mirkoviću.

LUKAS OSTAO BEZ 82.000 EVRA Pevač mora da isplati novac biznismenu!

- Ne sporim da je na osnovu sudskog poravnanja ostao dug od tridesetak hiljda evra, koji je na naplatu stizao u ovo vreme, ali on to nije hteo da uzme. To je cela priča, koja je istinita. Nije hteo da prihvati te pare, jer na konto falsifikata pokušava da dobije neke nebulozne cifre. Očekujem od gospodina da se pojavi u Beogradu, ako bude mogao, lako je pljuvati i pričati gluposti iz egzila - zaključuje Lukas.

PRKOSI MEDIJSKIM ZLOTVORIMA! Aca Lukas: Koncert nije otkazan zbog loše prodaje karata!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zeka

pre 7 godina

Doslo do politicara i estrade bravo uskoro mozemo ocekivati paljenje dzipova i ,pucnjava ispred zgrade

Nebojsa

pre 7 godina

Nema tu filozofije oko vracanja para. Ako tih tridesetak hiljada evra dospeva ovih dana a Mirkovic nece da ih primi ili se ne odaziva na pozive onda se taj novac polaze u sudski depozit o cemu se pravi adekvatan zapis i izvestava sud. Sve drugo je prazna prica.\n

Dr Miggyy

pre 7 godina

Nekada Saša i Aca bili su drugovi i samo tako. Aca, u vreme predsednikovanja Saše Mirkovića Zaječarom, bio je menadžer grada. Uveseljavali su zaječarke i zaječarce, samo tako i viđeno i bogami na nevišeno se valjale više para. Nakon toga više puta “puca tikva», a njihova nikako da «pukne», «pukla» zaječarcima. Izgleda da je Saša konfliktna ličnost, bio je u sukobu sa Boškom Ničićem, ministarkom Zoranom Mihajlović (nakon pustanja nezavršenog mosta na Timoku), sa premijerom i Spaskovskim, a bili su samo tako u “ljubavi».

snajka

pre 7 godina

zato sto si s Gospodjom oprao mozak jednoj devojcici i smejete se njenom tati (kakav takav) u lice, tako vam se vraca .... bice zestoko nazalost, po Bozijem ...

Miki

pre 7 godina

Opste je poznato da Narkoman voli da posudjuje ali nevoli da vraca dug, droga mu mozak pojela !!!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija