• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. G.

06.12.2016

18:34

SAŠA POPOVIĆ ODUVAO VESNU Direktor "Granda" precrtao pevačicu sa novogodišnjeg spiska!

Estrada

SAŠA POPOVIĆ ODUVAO VESNU Direktor "Granda" precrtao pevačicu sa novogodišnjeg spiska!

Podeli vest

Vesna Zmijanac se razočarala u Sašu Popovića jer je nije zvao na snimanje novogodišnjih emisija "Grand produkcije"

Popularna pevačica požalila se prijateljici da od svog nekadašnjeg saradnika nije očekivala takav tretman jer se donedavno klela u njega.

'Rani kuče...
Bila sam dobra kad je trebalo da mu dižem rejting
Vesna se požalila prijateljici

- Povredilo me je njegovo ponašanje. Bila sam dobra kad je trebalo da mu dižem rejting i za razne neke projekte. Bio je i Saša tu za mene, ne mogu da grešim dušu, ali ovo me je povredilo. Ali dobro, neka ga. Čovek se uči dok je živ i svako pokaže pravo lice kad se najmanje nadaš - ispričala je Vesna prijateljici.

Informer

Popularna Zmiki nadala se da će se naći u novogodišnjem "Grandu".

- Vesna je očekivala da će je Popović zvati na novogodišnje emisije kao ranijih godina. Njih dvoje vezuju dugogodišnje prijateljstvo i saradnja. Bila je član žirija u "Zvezdama Granda" ranijih sezona, kao i u emisiji "Nikad nije kasno". Nije mogla da veruje da je nije zvao, a doskora su bili jedno za drugo i u dobru i u zlu - zaključuje naš izvor.

Problem između nekadašnjih prijatelja počeo je kad je Vesna Zmijanac odlučila da uđe na "Farmu" i ispali Popovića za emisiju "Nikad nije kasno", u čijem je žiriju bila.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija