• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

06.12.2016

20:52

TANJA SAVIĆ ŠOKIRA: Plaćam kiriju 1.000 evra, šta će mi stan u Srbiji da mi skuplja prašinu!

Estrada

TANJA SAVIĆ ŠOKIRA: Plaćam kiriju 1.000 evra, šta će mi stan u Srbiji da mi skuplja prašinu!

Podeli vest

Tanja Savić ne želi da pazari nekretnine u Beogradu jer smatra da je to bacanje para, pa joj je bolje da puca pare kao podstanar

Tanja Savić svakog meseca plaća kiriju za stan čak 1.000 evra, a neće da kupi svoj "da joj ne bi skupljao prašinu"! Pevačici je draže da živi kao podstanar u beogradskom naselju Belvil nego da obezbedi svojoj porodici krov nad glavom.

Dušan ima kuću i motel u Australiji i sad ja treba da kupim stan u Beogradu koji će da sakuplja prašinu. Pa to mi se uopšte ne isplati
Tanja Savić

Popularna pevačica i njen muž Dušan Jovančević planiraju da dočekaju penziju u Australiji, pa Savićeva neće da baca pare na nekretnine u našem glavnom gradu, iako u njemu živi i radi već 12 godina.

- Dušan ima kuću i motel u Australiji i sad ja treba da kupim stan u Beogradu koji će da sakuplja prašinu. Pa to mi se uopšte ne isplati. Bolje te pare da uložim u nešto drugo - priča Tanja.

Ona objašnjava da joj je praktičnije da svaki mesec plaća 1.000 evra zakup i živi kao podstanar nego da ima nekretninu na svoje ime.

- Nije mala kirija za stan u kome sada živimo, ali šta da radim, tako je kako je. Toliko smo plaćali kuću i na Bežanijskoj kosi dok smo gore živeli, ali ovde nam je mnogo bolje. Stan je dovoljno komforan, ima podzemnu garažu, a i za decu je bolje što smo u Novom Beogradu - kaže pevačica.

Ne bih opet karijeru žrtvovala zbog trudnoće

Public

Tanja Savić smatra da je napravila grešku što je četiri godine odsustvovala sa scene zbog rađanja dece.
- Da mogu da vratim vreme unazad, mislim da ne bih pravila pauzu od četiri godine zbog porođaja. Nije bilo u kontinuitetu, ali je i to poremetilo moju karijeru. Drugačije bih to sad organizovala kad sam zrelija i kad znam šta valja a šta ne. Ipak, kad vidim svoju zdravu i srećnu decu i muža, kažem - nema veze što je karijera trpela. Stvari još mogu da se poprave, mlada sam i ima vremena - ističe popularna pevačica.


Tanja priznaje da je u mladosti priželjkivala da se skući, ali je nakon udaje za Dušana odustala od te ideje.

Ranijih godina sam mnogo maštala o tome da kupim svoj stan i imam krov nad glavom u Beogradu. Čini mi se da su mi se prioriteti godinama promenili
Tanja Savić

- Ranijih godina sam mnogo maštala o tome da kupim svoj stan i imam krov nad glavom u Beogradu. Međutim, čini mi se da su mi se prioriteti godinama promenili. Dušan i ja smo razgledali neke stanove, ali su bili papreno skupi - priznaje Savićeva, koja bi volela da dočeka starost na drugom kontinentu.
- Sebe vidim u Australiji u nekim zrelim godinama sa suprugom i decom. Tamo planiram da provedem svoju starost. Lepo je vreme, mnogo je zdravije okruženje tamo. Zakoni su potpuno uređeni
- iskrena je Tanja.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
buba

pre 7 godina

ludooo..toliko bi ti bila rata kredita za stan.....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija