• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/ Informer.rs

07.12.2016

21:48

ANA NIKOLIĆ OTKRILA DA IMA SAMO JEDNU ŽELJU: Hoću da postanem majka!

Estrada

ANA NIKOLIĆ OTKRILA DA IMA SAMO JEDNU ŽELJU: Hoću da postanem majka!

Podeli vest

Pevačica Ana Nikolić, koja priprema spektakl za Novogodišnju noć u Beogradu, smatra da je prestonica Srbije najbolje mesto za provod

U toj noći nedostajaće joj samo suprug Stefan Đurić Rasta, ali jedno drugom novogodišnje poklone daće 1. januara.

- Mi se tada vidimo u Švajcarskoj, gde imamo jedan zajednički nastup, tako da nadoknadićemo mi to - izjavila je ona za “Premijeru”.

Ana za Novu godinu ima posebne želje, koje je otkrila specijalno za ovu emisiju.

- Ja bih možda volela da se ostvarim u ulozi majke i da to bude neki normalan tok događaja - priznala je Ana.

Ona priznaje i da bi više volela da dobije sina.

- Moja sestra se nedavno porodila i dobila je sina, a sestra druga ima dečaka već velikog, tako da može dečak- otkrila je pevačica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija