• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

09.12.2016

20:24

ANA NIKOLIĆ OTKRILA ZAŠTO SE UGOJILA: Rasta voli što sam bucka!

Estrada

ANA NIKOLIĆ OTKRILA ZAŠTO SE UGOJILA: Rasta voli što sam bucka!

Podeli vest

Ana Nikolić kaže da se ugojila zbog muža Raste Kavalija jer njega pali što ona ima višak kilograma


Ana Nikolić kaže da njen muž Rasta Kavali voli što se ona ugojila i zbog toga pevačica ne brine o kilaži.
Nikolićeva je svesna da je u poslednje vreme nabacila neko kilo viška, ali ne planira da ide na dijetu jer se njenom partneru više sviđa "kad ljulja nego kad žulja".

- Moj suprug mnogo voli što imam višak kilograma, pa sam se baš zbog toga i opustila. Prosto se trudim da mu ispunim sve želje - iskrena je pevačica.

Ona ipak priznaje da nije samo reper kriv što se u poslednje vreme ubucila.
- Mislim, da se ne lažemo, ja volim da jedem, ali se i ne trudim da brinem o liniji jer sam Stefanu lepša ovako - kaže atraktivna Paraćinka.

Rasta je moj omiljeni član žirija u "Ja imam talenat"

Ana Nikolić priznaje da joj je muž Rasta Kavali omiljeni član žirija u emisiji "Ja imam talenat", ali da su joj simpatični i glumci Danica Maksimović i Srđan Žika Todorović.
- Stefan mi je omiljeni član žirija, a ostale ne mogu razdvajam, dragi su mi podjednako. Ne svađamo se u pauzama na snimanjima, mi se dokačimo u emisiji pred publikom. Žika je miran i staložen tip, a Danica je puna energije, potpuno su različiti - objašnjava pevačica.

Ana voli da ugađa svom partneru jer veruje da je napokon našla čoveka svog života i hoće da mu rodi dete.

- Beba je nešto što želim već nekoliko godina. To je moja velika želja i sad imam pravog muškarca pored sebe. Tako da je logično da uskoro postanem majka - priča pevačica i dodaje da se nada da će u 2017. godini ona i Stefan postati roditelji:

ŽELI DETE
Beba je nešto što ja želim već nekoliko godina, a sada imam pravog muškarca pored sebe
Ana Nikolić

- Moji planovi za narednu godinu su ili koncert u beogradskoj Kombank areni ili prinova. Ali iskreno, ja bih mnogo više volela da dobijem bebu.

Informer

Ona kaže da je sada voljena kao nikada u životu i da fanovi to primećuju jer ne skriva svoje emocije od javnosti.

- Primećuje publika da sam nežna, ali valjda ljubav to napravi od čoveka. Postanemo nežniji i krhkiji nego inače.

Ana je zadovoljna 2016. godinom jer su joj se u njoj dogodile mnoge lepe stvari.
- Ovo mi je bila najuspešnija godina do sada i na privatnom i na poslovnom planu. Udala sam se, objavila sam najbolji album u karijeri, a i na estradi. Nemam neke zacrtane ciljeve, bolje je kada se stvari događaju spontano - iskrena je Nikolićeva.

Posle Nove godine idem na odmor

Ana i Rasta Kavali neće zajedno dočekati Novu godinu, ali planiraju da odmah nakon tezgi odu na romantično putovanje.
- Ja za doček pevam u Beogradu u "Siti holu", a Stefan nastupa u Švajcarskoj, tako da ga neću poljubiti u ponoć. Međutim, planiramo odmor, to je neko mini-putovanje u januaru.

 

 

 

 

 

 

Informer


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija