• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.12.2016

11:34

PERVERZNI RADIŠA TRAJKOVIĆ ĐANI: Seks je najbolji sa  pevačicama i satrletama!

Estrada

PERVERZNI RADIŠA TRAJKOVIĆ ĐANI: Seks je najbolji sa pevačicama i satrletama!

Podeli vest

Popularni folker tvrdi da uživa sa suprugom Slađom u perverznim igricama, a da nasledniku Milošu objašnjava s kim se najbrže postaje dobar ljubavnik

Folk pevač Radiša Trajković Đani tvrdi da je seks najbolji sa pevačicama i starletama! On priznaje da sa suprugom Slađom uživa u perverznim igricama u krevetu, a da sina Miloša savetuje koje žene mogu da ga nauče da bude odličan ljubavnik.

Koliko su starlete i pevačice vrele, Đani je mogao da okusi nedavno u emisiji "Menjam ženu", koja će se emitovati na hrvatskom RTL, a u kojoj je svoju suprugu Slađu zamenio Avom Karabatić.

Slađa je imala četiri carska reza, nedavno je iz zdravstvenih razloga abortirala, a ipak je u seksu živa vatra
Radiša Trajković Đani

Producenti rijalitija iskoristili su ogromnu Đanijevu popularnost u Hrvatskoj i odlučili da on i Ava budu glavni akteri tog programa. Pravilo emisije je da učestvuju muž i žena, ali pošto starleta nije udata, Đanijeva Slađa se našla kao partnerka Avinom ocu.

- S Avom je počeo da se druži moj sin Miloš. Stalno se dopisuju, čuju. Videćemo da li će biti nešto između njih. Mlad je, treba da vežba, a tata mu stalno priča da su za seks zakon pevačice i starlete. Negativna energija se najbolje otklanja vođenjem ljubavi i gajbom piva - savetuje Đani, i tvrdi da mu žena neće zameriti što je pohvalio koleginice da su odlične u krevetu, jer je ona neprevaziđena:

Informer

- Ja to savetujem sina, pošto je sve to iza mene. U moj krevet može da uđe samo moja žena i nijedna druga. Slađa je najbolja p... u Srbiji. Ovo će biti nova izreka u našem narodu. Posle "no Đani, no parti", red je da najseksi žena, koju trošim stalno, dobije svoju izreku. 

Vesna Rivas nek crkne od pakosti

Vesna Rivas, koja "rekreativno proriče sudbinu" gledanjem u karte, u nekoliko navrata izjavila je da Đanijevom idolu Šabanu Šauliću slede crni dani. 
- Bolje bi joj bilo da sebi poželi sve najgore, kako je nije sramota. Nju ne računam u koleginice. Daće bog da moj Šaban, idol, drugi otac, najbolji pevač, doživi najmanje sto godina. Ona samo može da crkne od ljubomore i pakosti - poručio je Trajković.

Đani priznaje da njegova žena može više da izdrži kad vode ljubav, kao i da su oboje veoma perverzni.

(FOTO) ĐANI PROMENIO ŽENU! Na Slađino mesto došla hrvatska starleta!

- Žene su uvek bolje, duže uživaju, trude se oko nas, pa tako i moja Slađa. Imala je četiri carska reza, nedavno je iz zdravstvenih razloga abortirala, a u seksu je živa vatra. Stalno uživamo, samo nam treba udoban, dobar krevet. Volimo sve što vole mladi, dosta smo perverzni, želimo sve da probamo, nama nikada nije dosadno. Zato nisam brinuo kad je išla kod Avinog oca Ivice, jer zna da sam ja top, broj jedan. Niko mene ne može da zameni - siguran je popularni pevač.

Spreman sam za Egzit

Đanijevi fanovi tražili su da 2017. godine nastupi na Egzitu.
- Spreman sam kao zapeta puška. Repertoar je poznat, čekam poziv i da potpišem ugovor. Bez mene nema prave žurke - ističe Trajković.

On ističe da je njegova supruga stalno doterana jer bi je u suprotnom ostavio.

- Slađa mora uvek da bude vrh, top doterana, sređena. Jer da nije, sigurno bih je ostavio - tvrdi Đani. 
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija