• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

14.12.2016

09:50

KAĆA ŽIVKOVIĆ NA TREŽNJENJU U POLICIJI Pevačica uhvaćena sa 2,2 promila alkohola!

Estrada

KAĆA ŽIVKOVIĆ NA TREŽNJENJU U POLICIJI Pevačica uhvaćena sa 2,2 promila alkohola!

Podeli vest

Pevačicu Katarinu Živković noćni provod koštao je pre dva dana baš skupo je je završila na trežnjenu u policijskoj stanici

 

Ona je u noći između ponedeljka i utorka zaustavljena u Novom Beogradu navodno zbog vožnje u pijanom stanju, a prilikom kontrole utvrđeno je da je u krvi imala 2,2 promila alkohola. Policajci su je bez pogovora priveli u stanicu na trežnjenje, gde je provela narednih osam sati.

 

Kako je u policiji objasnila, ona se nakon noćnog provoda uputila da će je policija zaustaviti i na kraju odvesti na trežnjenje.

U utorak ujutro izašla je iz policijske stanice, gde je u prepodnevnim časovima po nju došao nepoznat muškarac i pobegla je od fotoreportera.

- Ne želim da pričam o tome. Bila sam u policiji s drugom koji je kod mene došao iz inostranstva kako bismo ga prijavili. Tek kada budete pokazali dokaze da sam zaista bila na trežnjenju, možemo da razgovaramo - pravdala se Kaća.

- Nisam bila u izdanju za slikanje zbog toga sam pobegla, ne razumem šta vam nije jasno - rekla je Živkovićeva.

Inače samo nedelju dana pre nego što je bila uhvaćana sa 2,2 promila alkohola u krvi, prevačica je rekla da voli da popije koju čašicu više alkohola i da ne vidi zašto se oko toga pravi fama.

- Volim da popijem ali u poslednje vreme ne pijem jer ne stižem zbog poslovnih obaveza. Iskreno, muka mi je od tih priča o alkoholu kao da postoji osoba koja nikada ne popije koju čašicu da se opusti. To je normalna stvar - izjavila je nedavno Kaća.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija